Scandal din cauza Andrei în Pro!? Ea și Măruță au făcut petrecere după ce Esca o pățise cu Covidul. FOTO

Scandal din cauza Andrei în Pro!? Ea și Măruță au făcut petrecere după ce Esca o pățise cu Covidul. FOTO
Andra are aproape toate motivele să fie fericită și să se simtă un om împlinit. Alături de soțul ei Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, au celebrat împlinirea vârstei de 5 ani a fiicei lor, Eva.

Din păcate, felul în care au sărbătorit-o pe micuța prințesă s-ar putea să îi coste la locurile de muncă, unde deja s-a înregistrat rumoare.

Atât Cătălin Măruță cât și Andra sunt angajați de valoare ai trustului PRO. După ce „colega” lor Andreea Esca a anunțat că abia s-a vindecat de noul coronavirus, dar și că sănătatea familiei sale a fost grav afectată de acest virus, cei doi soți Măruță au publicat poze de la petrecerea fiicei lor, unde se pare că au fost destul de mulți invitați. Printre ei, Pepe cu Raluca și cele două fetițe ale lor.

Surse din jurul familiei Andra și Cătălin Măruță spun că numărul persoanelor, cu tot cu copii, nu a depășit cifra 15 și că totul s-a desfășurat în aer liber, în perfectă siguranță.

Totuși, vineri seară, când Andra a publicat pozele, responsabilii de imagine ai trustului au intrat în panică.

În pozele postate de artistă, nimeni nu purta mască. Dar nici nu era nevoie, atâta vreme cât petrecerea a avut loc afară.

„Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram în urmă cu două zile.

Porumbul, elixirul tinereţii!

Bombă sexy, dar femeie serioasă. Nepoata lui Robert Turcescu manageriază o afacere cu un star de la FCSB

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre