Scandal fără precedent între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. S-a lăsat cu buze sparte

Scandal fără precedent între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. S-a lăsat cu buze sparte
Greu de imaginat ce s-a putut întâmplat recent la o petrecere unde se aflau nume mari ale muzicii populare. A intrat dihonia între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu.

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu sunt la cuțite. Cei doi au făcut circ la o petrecere. Una dintre persoanele prezente a fost rănită.

Scandal fără precedent între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. S-a lăsat cu buze sparte

Cu puțin timp în urmă, la o petrecere unde au fost invitate mai multe nume sonore ale muzicii populare românești a început un scandal imens. Gheorghe Turda și Constantin Enceanu se aflau la masă alături de alți colegi la un hotel unde au fost cazați. După ce au servit masa aceștia au vrut să îi facă gazdei o surpriză și au avut un mic recital.

Scânteia s-a aprins atunci când Gheorghe Turda a început să cânte o doină. În acel moment, se pare că artistul Constantin Enceanu i-a spus câteva vorbe, care l-au scos din sărite. Gheorghe Turda n-a stat mult pe gânduri și i-a aruncat în față cu un pahar cu apă.

Fina lui Ionuț Dolănescu, cu buza spartă

Sursele spun că acesta s-a ferit și a fost lovită fina lui Ionuț Dolănescu. Potrivit Star Popular, martori la acest eveniment neplăcut ar fi fost Ionuș Dolănescu, Maria Cârneci, Elena Merișoreanu, Brândușa Covalciuc, Laura Olteanu, Anca Panțâru și soțul ei.

Gheorghe Turda a recunoscut

Cântărețul Gheorghe Turda a afirmat că a existat un conflict între el și Enceanu, dar neagă că ar fi fost lovită fina lui Dolănescu. ”După spectacol, am rămas toți la gazda noastră de la hotel, am mâncat de toate, ne-am simțit bine. (…) Am propus ca mulțumire pentru gazde să fredonăm fiecare câte o strofă. (…)

Penultimul eram eu, am cântat cea mai frumoasă doină din repertoriul meu, doina ardelenilor. La a doua strofă s-a ridicat și mi-a oprit cântarea. A început să urle și să comenteze, de ce cântă Turda?! M-am enervat, am aruncat cu apa dintr-un pahar, nu l-am lovit. A fost un gest cum a făcut Corneliu Vadim Tudor, bunul meu prieten. Nu e adevărat că am lovit-o pe fina lui Dolănescu.”, a afirmat Gheorghe Turda în exclusivitate pentru Star Popular.

„Eu sunt cântăreț de operă, ce pregătire are individul?”

Pe de altă parte, Turda susține că Enceanu nu ar avea nici un fel de pregătire muzicală și că a fost obraznic. Pentru că nu se face să jignească un cântăreț de talia lui.

”Eu sunt cântăreţ de operă polivalent (…) el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur (…) A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a mai spus Gheorghe Turda, potrivit SpyNews.

Sursă foto: playtech, dcnews