”Ionică” din Liceeni este de nerecunoscut. Ce face fiul marelui actor George Constantin

”Ionică” din Liceeni este de nerecunoscut. Ce face fiul marelui actor George Constantin
Simpaticul Ionică din Liceeni este total schimbat. Din băiatul super carismatic de odinioară, acesta este pur și simplu o altă persoană.

Vă era de Ionică din Liceeni? Prietenul lui Ștefan Bănică nu mai are nici o legătură cu cel pe care-l știați. Diferența este uluitoare.

”Ionică” din Liceeni este de nerecunoscut. Ce face fiul marelui actor George Constantin

Cu puțin timp în urmă, Mihai Constantin, alias Ionică din Liceeni, fiul regretatul actor George Constantin, a fost surprins la cumpărături. Acesta a fost văzut ieșind dintr-un second hand de unde și-a achiziționat o pereche de încălțăminte sport. Oare actorul are atât de mari probleme cu banii sau, pur și simplu, pantofii erau atât de frumoși încât nu a putut rezista tentației? Timpul și-a pus amprenta asupra lui Mihai, părul i-a albit, iar el s-a îngrășat foarte mult.

Lui i-a rămas averea marii actrițe Tamara Buciuceanu Botez

Nepotul Tamarei Buciuceanu Botez se pare că a rămas cu toată averea inegalabilei artiste Tamara Buciuceanu Botez. Într-un interviu mai vechi, Mihai a explicat cum a fost perioada în care a jucat în filmul care i-a schimbat viața. ”Dacă în şcoala generală fusese destul de simplu, în liceu am avut nişte profesori foarte severi, care făceau într-adevăr carte. Dar se pare că nu era locul meu acolo, pentru că m-am chinuit tare rău… (râde) Bine, n-am rămas repetent, dar m-am chinuit.

Ţin minte că tata filma „Burebista” la Deva, iar într-o vară a venit să mă ia cu el, acolo, ca să văd locurile acelea extraordinare, dar şi filmările, costumele… Dar, din păcate, eu rămăsesem corigent la matematică şi la încă o materie, nu mai ţin minte ce era… Şi era absolut imposibil să plec, pentru că trebuia să susţin examenele de corigenţă.

Draga mea mamă a venit cu o idee foarte bună ca să ies din situaţia aceea delicată. I-am spus lui taică-meu că m-am înscris la Olimpiada de matematică şi nu pot pleca, pentru că urma proba pe municipiu sau cam aşa ceva şi aş face liceul de râs. Tata a fost încântat şi a plecat înapoi la Deva, fără mine (zâmbeşte).

El nu ştia de problemele mele, îmi era groază că ar fi putut să afle, mai ales că mi se pare că aveam şi meditator. După mulţi ani i-am spus ce se întâmplase de fapt… Dar cred că aflase deja şi nu-mi atrăsese atenţia niciodată”,  a mărturisit actorul.

Sursă foto: redactia

Recomandarile noastre