Dana Budeanu devine nora lui Viorel Hrebenciuc? Andrei a convins-o că nu e „fătălău”

Dana Budeanu devine nora lui Viorel Hrebenciuc? Andrei a convins-o că nu e „fătălău”
Dana Budeanu este un adevărat fenomen din online. Poartă numele lui Radu Budeanu (patronul CanCan, Ciao, Gândul, dar și al altor site-uri mai mici), cu care a fost căsătorită o vreme. Ei au împreună două fete gemene, Dana și Maria. Acum a dat internetul peste cap cu o nouă poză în care prezintă un inel.

Dana Budeanu ne arată inelul. „Nu ies la întâlniri, mă mărit”, scrie, alături, vedeta. Mai exact: „I don*t date i marry” – un motto pe care l-a scris de multe ori, alături de alte postări cu inele. Mai are o postare cu un loc aparte, unde a scris simplu „Amin”. Anuțase că își ia vacanță vreo două luni și jumătate. În rest, în stilu-i caracteristic, alătură fotografii de o dinamică aparte.

Dana Budeanu ne arată un inel

Mulți au crezut că în fotografie prezintă un inel de logodnă cu pietre prețioase de două culori. E și cu multă piele la vedere. Ca și în fotografia cu ea în cizme, cu poalele ridicate, să i se vadă frumusețe de picioare. Doar Dana Budeanu știe însă dacă acesta este cu adevărat un inel nou dintre accesoriile sale sau unul de logodnă.

După ce a părăsit rubrica Verdict, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, Dana Budeanu s-a reinventat și a devenit o voce extrem de puternică pe rețelele de socializare și YouTube.

Ce relații a mai avut Dana Budeanu

Pe cât e de vocală în rest, atât de rar vorbește despre viața ei amoroasă.  Anul trecut, în primăvară, ziariștii se întrebau dacă are sau nu iubit. În trecut, a avut o legătură de lungă durată cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga.

În toamna lui 2020, presa tabloidă l-a menționat pe fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, ca fiind iubitul Danei. Acesta este profesor universitar la ASE și știe să gestioneze și o afacere. Cei doi, scria Tabu.ro, aveau multe în comun. Inclusiv divorțurile. Andrei Hrebenciuc s-a însurat în 2014 cu actrița Irina Noapteș, fiica unui fost ministru. Cei doi s-au separat după șase ani de căsnicie, cât se poate de discret.

În urmă cu mai mulți ani, Andrei Hrebenciuc a avut o relație și cu Elena Băsescu. Cei doi au fost împreună o perioadă, chiar dacă pe scena politică, tații cuplului, Viorel Hrebenciuc și Traian Băsescu erau mari rivali.

Și Dana și Radu Budeanu s-au căsătorit în vremea în care amândoi erau foarte tineri. Nași le-au fost Dinu și Dana Patriciu. Împreună au două fete gemene, acum eleve de liceu. Au divorțat cât se poate de discret și se știe că sunt în relații bune.

Andrei Hrebenciuc e un tip educat, îndrăgit de studenți, cu o bază culturală solidă. Iar în anii de relație, probabil că a convins-o pe Dana Budeanu că nu are de-a face cu „un fătălău”, dacă ea a acceptat să se căsătorească cu el.

Acum câteva zile, alături de tatăl său, fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc a  fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul retrocedării de păduri, potrivit minutei de ședință a Curții de Apel Brașov. Decizia nu e definitivă, ei pot face apel. În cazul lui Andrei Hrebenciuc nu sunt probleme grave, pedeapsa e cu suspendare. Dar în cazul tatălui, pedeapsa este cu executare.

Sursa foto: Instagram, Ziare.com

Ce s-a întâmplat în casa lui Marian Vanghelie, sâmbătă noaptea. Poliția a luat deja măsuri

Recomandarile noastre