Scandal între fostele lui Alex Bodi. Unde au ajuns cele mai bune „prietene pe viață”

Scandal între fostele lui Alex Bodi. Unde au ajuns cele mai bune „prietene pe viață”
A fost impresionant pentru toată lumea relația de prietenie maximă dintre fostele soții ale lui Alex Bodi, în momentul în care acesta era arestat preventiv. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean petreceau mai tot timpul împreună, găteau pentru fetițele lor și se distrau împreună.

Momentele în care se etichetau pe Instagram drept cele mai bune prietene pentru totdeauna e trecut și uitat de mult. Acum cele două se acuză și se pregătesc să ascută cuțitele în instanță. Totul a pornit de la faptul că Iulia Sălăgean a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi spart contul de Instagram. Trebuie să supunem că nu e prima dată când blondina e acuzată de asemenea fapte.

„Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență. Dar nu mai poate ea de contul meu. E greu tare să trăiești cu lipsă de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Unde mai faci că am și dovadă la cererea ei de a închide niște conturi de Instagram.

Crăciunul este atât de minunat pentru mine și fetița mea. Și în niciun caz nu mi l-ai stricat. Păcat că tu te ocupi cu astfel de mizerii. Asta denotă că și tu ești la fel. O mizerie. Cu toate acestea, în cea de-a doua zi de Crăciun, eu îți doresc multă lumină în suflet și inimă. Dumnezeu să te ierte!”, i-a scris Iulia Sălăgean Biancăi, într-o postare publică, pe story.

Bianca Drăgușanu și-a sunat avocatul. O dă în judecată pe Iulia

Bianca Drăgușanu e foc și pară, și a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că o va da în judecată pe fosta sa cea mai bună prietenă și îi va cere daune consistente.

„Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a spus că nici în ruptul capului că nu vrea să mai fie asociată cu aceasta, dat fiind faptul că nu înțelege cum a ajuns Iulia Sălăgean o persoană publică. Mai mult, Bianca susține că știe de. La procurorii DIICOT ( care i-au făcut dosar fostului lor soț, Alex Bodi) Iulia Sălăgean ar avea cu totul altă merserie dar și mai multe probleme cu diverse dosare.

„Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-au certat și s-au filmat la Gabi Bădălău acasă

C și Alex Bodi au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, în urmă cu câțiva ani, în urma căreia a apărut pe lume o fetiță, Selena. Motivul despărțirii dintre cei doi a fost chiar Bianca Drăgușanu, cu care omul de afaceri s-a căsătorit după ce s-a separat de Iulia, pentru a avea o căsnicie plină de despărțiri și împăcări.

După ultima despărțire „definitivă” de Bodi, și după ce acesta a ajuns după gratii, Bianca și Iulia s-au împrietenit. Ele oricum locuiau în vecinătate, într-un complex rezidențial de lux. Prietenia nu a durat până la Ziua Îndrăgostiților, când, acasă la Gabi Bădălău, a avut loc un super scandal între cele două, cu înregistrări care au devenit publice ulterior, în care-și reproșează relații contra cost cu bărbați, printre altele.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre