Scandal monstru între Andreea Bălan și George Burcea. Actorul amenință cu Poliția, copilele lor plâng încontinuu

Scandal monstru între Andreea Bălan și George Burcea. Actorul amenință cu Poliția, copilele lor plâng încontinuu
Andreea Bălan și George Burcea au ajuns de la „suflete pereche”, la cei mai mari dușmani. Ultimul scandal a implicat și Poliția.

Exclusiv. Informații noi despre cel mai recent scandal dintre Andreea Bălan și George Burcea. Actorul e furios și a amenințat că va apela chiar și la Poliția Animalelor.

George Burcea își acuză fosta soție că a maltratat câinele familiei

„Așa arată un câine îngrijit de o persoană publică”, a scris Burcea pe Instagram, atacând-o pe Andreea Bălan pentru felul în care se ocupă de labradorul care, cândva, era al lor. Câinele a rămas al Andreei, după despărțire.

Imaginile cu câinele sunt sensibile

Actorul susține că fosta lui soție a refuzat să îi ofere câinele în îngrijire, iar acum labradorul „se află într-o stare deplorabilă”. George Burcea a prezentat publicului poze și filmări cu rănile de pe pielea câinelui.

În postare, Burcea susține că și-a rugat prietenii să-l adopte pe cățel, deoarece el nu are spațiu în propriul apartament.

„Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, atașând poze cu rănile câinelui.

Veterinarii cred că problemele de piele ale câinelui se pot trage de la alimentație

Retetesivedete.ro a cerut opinia unui medic veterinar despre rănile prezentate în imagini de George Burcea, iar acesta ne-a explicat că astfel de leziuni apar și în urma scărpinatului, provocat de alimentația nepotrivită. De exemplu, o hrană bogată în cereale sau oase și carne crudă. Totodată, specialistul subliniază că acestea nu sunt semne de agresiune fizică, ci dermatite des întâlnite la câini. El se va recupera rapid cu o dietă potrivită și mai multe șamponări cu soluții speciale.

Reacția copilelor lui Burcea a fost fulminantă când „tati le-a luat câinele”

Actorul a luat câinele, deși cele două fiice ale sale cu greu s-au despărțit de el. Labradorul a fost prezent în viața lor încă din prima zi a lor, iar plecarea lui a stârnit adevărate drame, fiind dat spre adopție unei alte familii. Copilele plâng și sunt foarte afectate de această situație.

Andreea Bălan, prima reacție

Andreea Bălan a ales să răspundă elegant acuzațiilor fostului său soț. Aceasta a postat o poză cu una dintre fiicele lor, ținând în brațe pisica familiei.

A dorit să arate publicului că este capabilă să-și îngrijească animalele de companie. Momentan, s-a abținut de la comentarii în spațiul public.