Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana. Afaceristul face cele mai grave acuzații de până acum

Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana. Afaceristul face cele mai grave acuzații de până acum
Când toată lumea credea că situația dintre Ioana și Ilie Năstase s-a îmbunătățit, a început din nou circul. Iată ce s-a mai întâmplat de data asta.

Căsnicia Ilie și a Ioanei Năstase a fost de la bun început plină de suișuri și coborâșuri. A început un episod nou al telenovelei.

Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana. Afaceristul face cele mai grave acuzații de până acum

Ilie Năstase a spus recent că nu mai știe nimic de soția lui în ultima perioadă. Mai rău, informează Cancan, este faptul că aceasta s-ar fi evaporat, după ce ar fi luat nu mai puțin de două milioane de euro. Sursele spun că cearta dintre cei doi ar fi început cu mai mult timp în urmă, când Ilie ar fi fost prezent la Cluj la un eveniment, unde a venit singur. Dacă banii nu vor fi puși la loc, susțin sursele, sigur de data asta se va lăsa cu un divorț.

Ce spune Ioana

Așa cum a obișnuit toată România, după o ceartă cu soțul, întotdeauna Ioana spune povestea. Bruneta a postat și de data asta un mesaj pe rețelele de socializare, în care spune că nu e nimic adevărat și că el a fost cel care a plecat din locuința din Constanța cu un ruscac, fără să-i spună unde se duce.

„Buna dimineata. În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”.

„Acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate. lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente”

„În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente daca va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de sotul meu”, a spus Ioana pe pagina de Facebook.