Scandal uriaș. Au fost publicate mesaje cu cearta dintre Meghan Markle și Kate Middleton. „Am găsit-o întinsă pe podea, plângând”

Scandal uriaș. Au fost publicate mesaje cu cearta dintre Meghan Markle și Kate Middleton. „Am găsit-o întinsă pe podea, plângând”
Meghan Markle „s-a trântit pe podea și a plâns necontrolat" după un schimb de replici tensionat cu Kate despre rochia "largă" a domnișoarei de onoare care "a lăsat-o pe Charlotte în lacrimi”. Scandalul de la Casa Regală Britanică atinge noi cote.

Prințul Harry a dezvăluit noi detalii private în cartea sa, „Spare”, care se lansează astăzi, amănunte care pun iar Casa Regală pe jar.

De data aceasta, fiul prințesei Diana a povestit un episod tulburător, despre cum a plâns prințesa Charlotte când și-a probat rochia de domnișoară de onoare, la nunta lui și a lui Harry.

Iată că aceste mărturisiri confirmă articolele publicate de tabloide, la acea vreme, în care se susținea că între cele două femei, Meghan și Kate, există teniuni foarte mari. Disputele au atins cote maxime înaintea nunții lui Harry cu Meghan.

Harry își expune nepoata în dezvăluirile sale

Ducele de Sussex o numește pe tânăra sa nepoată, Charllote, acum în vârstă de șapte ani, ca fiind miezul acestui scandal și insistă că Prințesa de Wales, cumnata sa, a fost responsabilă pentru ceartă.

„Meghan Markle plângea întinsă pe podea” din cauza unei rochii de domnișoară de onoare, susține Prințul Harry. Potrivit acestuia, din mesajele celor două reiese că rochia creată pentru fiica lui William era nepotrivită ca măsură. Și de aici a început un devărat război.

Prințesa Catherine a avut un schimb de replici tensionat cu Meghan , iar conversația a fost făcută publică

Relatând incidentul, Harry a povestit că prințesa Kate i-a trimis lui Meghan un mesaj în care spunea: „Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. „A plâns când a probat-o acasă”, i-a scris Kate lui Meghan.

Mai mult, el explică faptul că soția prințului William nu a fost dispusă să se întâlnească cu croitorul lui Meghan la Palatul Kensington, iar cele două femei au făcut un schimb dur de mesaje text despre această problemă. Totul s-a întâmplat cu doar patru zile înainte de nuntă.

Harry a scris în „Spare”: „Meg a întrebat dacă Kate este conștientă de ceea ce se întâmplă acum, cu tatăl ei. Kate a spus că era conștientă, dar rochiile sunt importante. Și nunta este în patru zile!”

„Da, Kate, știu… …”, i-a răspuns Meghan, potrivit relatărilor lui Harry.

„Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate. Da, a primit nenumărate mesaje legate de nuntă, dar în mare parte se ocupa de haosul din jurul tatălui ei. Așa că a doua zi dimineață i-a trimis un mesaj lui Kate că din acel moment croitorul nostru era pregătit. La scurt timp după aceea am ajuns acasă și am găsit-o pe Meg pe podea. Plângând.

Harry: A fost intolerabil!

„Am fost îngrozit să o văd atât de supărată, dar nu am crezut că este o catastrofă. Emoțiile erau mari, desigur, după stresul din ultima săptămână, ultima lună, ultima zi. A fost intolerabil, dar temporar. Kate nu a vrut să facă rău, i-am spus.”

A doua zi, Kate a sosit cu un buchet de flori și și-a cerut scuze lui Meghan, susține Harry.

De asemenea, cumnata lui avea „probleme cu modul în care Meg își planifica nunta”, mai spune el.

Cele mai recente dezvăluiri vin în timp ce comentatorul regal Robert Jobson a declarat că Harry și Meghan ar trebui să returneze premiul Robert F. Kennedy Human Rights Foundation din cauză că au provocat „rasismului structural” în monarhie.

Harry neagă acum că a spus vreodată că familia sa a fost rasistă.

 

Recomandarile noastre