Scandal uriaș în showbiz! Antonia, la cuțite cu fiica Andreei Esca! Alex Velea a intervenit

Scandal uriaș în showbiz! Antonia, la cuțite cu fiica Andreei Esca! Alex Velea a intervenit
Cel mai neașteptat scandal al anului s-a petrecut în familia lui Alex Velea (36 ani), când cei doi „copii adoptați” ai săi, Lino Golden (22 ani) și Mario Fresh (21 ani) au rupt relația cu el și Antonia (31 ani). Se pare că zânzania a început între frumoasa Antonia și fiica Andreei Esca, care este iubita lui Mario Fresh. Aceștia au mutat toată cearta în public și s-au „războit” în mesaje acide.

Lino Golden și Mario Fresh au ieșit la atac în public, dezvăluind că s-au certat cu mentorul lor și cel pe care îl numeau tatăl lor adoptiv, Alex Velea. Se pare că picătura care a umplut paharul pentru cei doi tineri a fost relația Antoniei cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca și iubita lui Mario Fresh.

Un fan l-a întrebat pe tânărul artist „De ce Antonia nu o place pe Alexia?” Mario Fresh a răspuns: “Asta e treaba lor, nu mă privește”, confirmând că de acolo se trage întregul război.

Antonia nu a asistat pasiv la mesajele pe care Mario și Lino le-au pus pe Instagram în cursul zilei de duminică și a ripostat.

Primul care a aprins flacăra este Lino Golden, care a anunțat că va face în curând dezvăluiri despre scandalul pornit cu Antonia și Alex Velea. “Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a scris cântărețul.

Antonia a dat imediat replică: „Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”, a transmis Antonia. În alte mesaje, iubita lui Alex Velea a mai scris: “«Iubește-ți vecinii», chiar dacă au greșit, iartă-i”, “Și mereu fii atent cu ceea ce ai în grădina ta, în jurul tău, pentru că ai putea să găsești șerpi târându-se chiar lângă florile tale”, “Injuriile noastre curg de pe limba noastră cu negativitate față de noi înșine. Cuvintele fac vrăji, atragi ceea ce vorbești) Cuvintele pe care le vorbești devin «casa» în care locuiești!”.

Alex Velea este fiert de supărare, scriu apropiații lui pe platformele de socializare și zvonurile sunt că „tăticul” lor urmează „să se coboare la mintea lor și să facă dezvăluiri lămuritoare”.

Mirabela Dauer rămâne fără pemis auto? Ce a pățit artista

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri