Scandal virulent între dive: Madonna vs. Cardi B. Cine câștigă?

Scandal virulent între dive: Madonna vs. Cardi B. Cine câștigă?
Nu era destul că lumea showbizului e cutremurată de ieșirile scandaloase ale lui Kanye West, acum și divele au început să se bălăcărească în public. Runda decisivă e între Madonna și Cardi B.

De ceva vreme e evident pentru toată lumea că Madonna caută cu orice preț publicitatea. Regina muzicii pop a enervat-o pe Cardi B. în acest weekend cu o notă pasiv-agresivă pe care a postat-o pe Instragram Stories – una în care sărbătorește aniversarea a 30 de ani de la celebra ei carte „S.E.X.”, dar în același timp… pare să dea câteva lovituri și unor doamne selectate după nume. Printre care și artista menționată.

Madonna descrie limitele pe care le-a împins atunci și cât de influentă s-a dovedit a fi cartea ei în cultura pop, în ciuda reacțiilor negative pe care le-a îndurat, continuând să spună … „Acum, Cardi B. poate cânta despre WAP-ul ei, Kim Kardashian poate apărea pe coperta oricărei reviste cu fundul ei gol, și Miley Cyrus poate veni ca o minge de demolat”, adăugând: „Cu plăcere, târfelor 🤡”.

Madonna vs. Cardi B., runda finală

Această ultimă parte este cea care a enervat-o  la culme pe Cardi B. Mai tânăra vedetă a decis să îi transmită Madonnei replici acide, postând pe Twitter. „Aceste icoane devin cu adevărat dezamăgiri odată ce reușești să intri în industrie, de aceea îmi păstrez secretul”, a scris aceasta.

Există și alte tweet-uri în care Cardi B. își exprimă furia față de faptul că Madonna a simțit nevoia să insulte vedete mai tinere decât ea, cu notorietate în showbiz, printre care pe ea însăși. Vocală de obicei, artista nu și-a reprimat niciun gândi și a fost așa de liberă în exprimare  cu critici la adresa Madonnei, încât nu puțini au fost fanii care i-au scris recomandând-i să se relaxeze. Iar ea făcut exact opusul, continuând postările și insistând să se apere în fața oricui… cu sau fără statut de vedetă”, scrie TMZ.com.

Pentru Cardi B., mai arată sursa citată, totul se rezumă la ton și ea simte pur și simplu că Madonna ar fi putut să își spună punctul de vedere fără să fie nepoliticoasă. Și, după cum majoritatea oamenilor știu, Cardi B. nu se teme să se ridice și să reacționeze împotriva oricui o calcă pe bătături în aceste zile.

Madonna, ironică până la capăt: le arată posteriorul

Totuși, după o rundă amețitoare de mesaje pe Twitter, ceva s-a întâmplat și Cardi B. și-a schimbat tonul. Ea a anunțat că a vorbit cu Madonna  și că totul este în regulă. De asemenea, ea a șters o mulțime de tweet-uri anti-Madonna.

Se pare că Madonna a vrut să fie creditată pentru că „le-a deschis calea” artiștilor din zilele noastre să-și îmbrățișeze sexualitatea – dar modul în care a spus-o i-a lăsat un gust foarte lui Cardi B. ceva mai raționale, Kim Kardashian și Miley Cyrus nu au reacționat la postarea Madonnei, ignorând gestul vedetei de 64 de ani. Astea deși, azi, vedeta pop a încercat să se „scoată” cu mesaje de iubire față de cele două, și chiar a postat o imagine ironică cu ceea ce a numit „lacrimi de clown”.

Sursa foto: Instagram, Twitter