Scandalul Bădălău – Pătrașcanu, un nou episod. Ce a mai pătimit bărbatul marți, în fața polițiștilor de frontieră. Claudia a implicat copiii și a anunțat autoritățile – Exclusiv

Scandalul Bădălău – Pătrașcanu, un nou episod. Ce a mai pătimit bărbatul marți, în fața polițiștilor de frontieră. Claudia a implicat copiii și a anunțat autoritățile – Exclusiv
Un nou episod în scandalul dintre Gabi Bădălău și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, s-a consumat marți, pe aeroportul din București. Autoritățile au fost implicate, în legătură cu cei doi copii ai fostului cuplu, iar afaceristul a avut de dat multe explicații.

După un scandal care a început în fața porții din Agigea a casei Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău i-a luat pe cei doi fii ai lor pentru a-i duce în vacanța de vară programată și stabilită de instanță, la finele lunii august. Așa cum acesta a relatat pe rețelele sociale, fosta soție nu a răspuns atunci când s-a dus după copii, drept pentru care a alertat poliția și Protecția Copilului.

A urmat apoi replica artistei, care a motivat lipsa de reacție, prin nesincronizarea cu vizita fostului soț și prin faptul că a făcut o excursie cu copiii în Munții Dobrogei, unde nu aveau semnal pe telefoanele mobile.

Bădălău, disperat: „Oare de ce nu se gândește la copiii noștri?”

Între timp, cei doi copii au ajuns la tată, iar marți au plecat cu toții spre Istanbul, în vacanță. La aeroport însă, la ieșirea din țară, Gabi Bădălău a avut surpriza că e luat la întrebări de polițiștii de frontieră, pentru că fusese reclamat, după cum susține el, de fosta soție, cum că ar încerca să părăsească țara cu copiii, fără a avea acest drept.

„Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a petrece cu ei vacanța. După ce am avut ceva de tras… poliție… protecția copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună. Nu a vrut să-mi dea procura notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța prezidențială care suplinește procura, și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut o cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare, a făcut apel…

A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărârea judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara, ea tot încearcă să strice vacanța copiilor. Oare cât mai poate? Oare ce o mai duce capul? Oare de ce nu se liniștește? Oare de ce nu se gândește la copiii noștri?”, a scris, disperat, pe rețelele de socializare, Gabi Bădălău. Acesta a distribuit și mai multe clipuri video în care și-a surprins băieții entuziasmați de faptul că pleacă în vacanță.

Sursa video / foto: Instagram