Varianta Claudiei Pătrășcanu în scandalul cu Gabi Bădălău „Ia copiii, dă copiii”. „M-am și speriat când m-a sunat Poliția”

Varianta Claudiei Pătrășcanu în scandalul cu Gabi Bădălău „Ia copiii, dă copiii”. „M-am și speriat când m-a sunat Poliția”
În timp ce copiii lor sunt în vacanță cu tatăl lor, Claudia Pătrășcanu se apără, la televizor,  în scandalul cu fostul ei soț. Ea explică de ce nu a vrut să își lase copiii cu Gabi Bădălău.

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a reînceput scandalul pe tema copiilor. Acum artista se apără și explică ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu vacanța în care nu i-ar fi lăsat pe cei mici să meargă. Artista susține că nu a fost decizia ei, ci a băieților și explică cum a ajuns afaceristul să sune la Protecția Copilului și să o acuze că nu-l lasă să-și ia băieții, așa cum era programat.

Iată varianta Claudiei Pătrășcanu în acest scandal. „Mi-aș fi dorit ca el să fie foarte matur, să fie un bărbat echilibrat, mai ales că avem doi băieți și băieții în general au nevoie de un exemplu patern în viața lor. (…) Gabi trebuia să vină să-i ia pe cei mici pe data de 15. A spus că nu vrea să vină pe 15 și că el vine pe 18 – era vorba de această vacanță de două săptămâni, de vară – și nu a venit nici pe 18, ci a venit pe 17.

Nu a anunțat pe nimeni, a venit când a vrut el, și pe 17 așa s-a nimerit (…) să plecăm în Munții Dobrogei. M-am trezit pe 17 că mă sună poliția. M-am și speriat, nu știam ce se întâmplă. (…) Într-un final m-am întors cu copii și s-au rezolvat toate lucrurile. Gabi a înțeles greșeala pe care el a făcut-o și cred că a fost destul de tardiv, pentru că el se grăbește să scrie mesaje, să acuze, să arunce cu nămol …”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Varianta Claudiei Pătrășcanu în scandalul cu Gabi Bădălău

Artista susține că fiii ei erau obosiți și că nu mai voiau să plece în vacanță. Așa explică Claudia Pătrășcanu de ce nu a vrut să-și dea acordul cu vacanța copiilor în compania tatălui nici după întoarcearea din Munții Doborgei, deși se rezolvase neînțelegerea inițială.

„Au spus că ei sunt foarte obosiți. Este vorba de doi copii, care sunt mici și nu fac față unui program haotic, matur. (…) Am avut o discuție cu Gabi, i-am spus ceea ce au spus cei mici și că vor să petreacă cu tatăl lor la Bolintin. Au vrut să petreacă, dar să nu mai meargă în vacanță. (…) Am vorbit cu Gabi, Gabi nu a înțeles. De multe ori simt că nu am cu cine să vorbesc. (…) Cred că mai presus de orice sunt ambițiile și orgoliile la Gabi. (…) Atunci a făcut această ordonanță prezidențială.”, a mai explicat artista.

Sursa foto: Instagram