Scandalul dintre Oana Roman și Selly, presărat cu jigniri grele. Fanii spun că de data asta, fiica lui Petre Roman are dreptate

Scandalul dintre Oana Roman și Selly, presărat cu jigniri grele. Fanii spun că de data asta, fiica lui Petre Roman are dreptate
Cunoscută în mediul online pentru că-și expune viața, Oana Roman s-a luat de unul dintre cei mai cunoscuți influenceri. Iată ce a ieșit.

Oana Roman a avut o reacție dură la adresa lui Selly, unul dintre cunoscuții influenceri ai țării și susține că acesta nu are dreptul să-și dea cu părerea privind educația tinerilor din România.

„Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație”

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea.

În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună. Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație.

„Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă”

Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată.

Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum ”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Ce a spus Selly

Nici Selly nu a stat degeaba și, după ce a fost atacat, i-a răspuns Oanei Roman prin câteva mesaje vocale. Fiica lui Petre Roman s-a supărat din nou, pentru că nu i-a scris un mesaj normal. „Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie.

Oana Roman, în scandal cu Selly

M-am amuzat. O să-l numesc așa: 15 cărți serioase. Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări, și îmi cântăresc cuvintele, sunt oameni care nu au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire, care s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, care nu știu să-și educe copiii…

„Apropo de ce bătea câmpii un băiat d-ăsta influencer puber…”

Și da ei sunt o nenorocire pentru că ei creează o pătură socială și generații noi de tineri pierduți, distruși, needucați, alcoolici. Care primesc mașini de sute de mii de euro la 18 ani, care nu învață, care nu citesc, care nu învață de acasă niciun fel de valori.

Dar problema este că nu mai învață nici din societate niciun fel de valori, pentru că educația nu vine numai de acasă, de la școală. Societatea are un rol important în educație, asta apropo de ceea ce comenta și de ce bătea câmpii un băiat d-ăsta influencer puber, (n.r. – Selly) apropo de scandalul ăla cu Untold-ul și spunea că educația e doar de acasă. Nu e adevărat.

„Textul ăsta pe care l-a vomitat băiatul ăla…”

Deci textul ăsta pe care l-a vomitat băiatul ăla (n.r. – Selly), un text pe care cineva i l-a scris și el doar l-a citit, dar oricum n-a înțeles nimic din ce-a spus (dacă n-a citit nimic în viața lui, este foarte greu să vorbească despre anumite lucruri). Comenta acolo despre Eminescu, în afară de Luceafărul nu cred că băiatul ăsta a citit ceva de Eminescu în viața lui, ca să-și dea cu părerea.

Ideea este că educația ține și de societate, iar în România, societatea este profund viciată, de oamenii ăștia care n-au nimic în cap”, a mai adăugat Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre