Scandalul divorțului Kim Kardashian – Kanye West a atins apogeul. Vedeta nu mai poartă inelul de logodnă

Scandalul divorțului Kim Kardashian – Kanye West a atins apogeul. Vedeta nu mai poartă inelul de logodnă
A crezut că și-a găsit bărbatul cu care va sta până la sfârșitul vieții, dar nu a fost deloc așa. Kim Kardashian mai are mult de luptat până să fie liniștită.

Kim Kardashian și Kanye West nu se înțeleg sub nici o formă. Ce s-a mai întâmplat acum.

Scandalul Kardashian – Kanye a atins apogeul. Vedeta nu mai poartă inelul de logodnă

Nu mai este cale de întoarcere. Kim Kardashian și Kanye nu se mai împacă niciodată. Recent, vedeta a fost surprinză de paparazzi în Los Angeles fără inelul de logodnă pe deget. Care valorează, potrivit Dailymail, nici mai mult, nici mai puțin decât 1,5 milioane de dolari. Sursele spun că cei doi, care sunt separați de câteva luni, acum au depus și actele de divorț.

Cine e apărătorul lui Kim

Pentru a ieși așa cum se cuvine din toată această poveste neplăcută, Kim Kardashian și-a ales și un avocat pe măsură. E vorba de celebra Laura Vasser, care a fost alături de ea și când a divorțat de starul NBA Kris Humphries, în 2013. Și bineînțeles aceeași persoană care i-a divorțat și pe Angelina Jolie și Brad Pitt.

Cine păstrează conacul unde a locuit și Lisa Marie Presley

Kardashian și Kanye se ceartă pe o avere de 2,2 miliarde de dolari. Se pare că mărul discordiei ar fi conacul de 1500 mp situat în cartierul vedetelor Calabasas din Hidden Hills. Locuința somptuoasă, unde la un moment dat a stat și Lisa Marie Presley, a fost achiziționată de cei doi în anul 2014 pentru imensa sumă de 20 milioane de dolari.

Dar se spune că cei doi ar fi investit încă 20 de milioane de dolari ca să o facă după sufletul și pretențiile lor. Astfel că în prezent conacul ar valora în jur de 60 milioane de dolari. Sursele spun că frumoasa Kim vrea să-l determine pe Kanye să-i lase ei imensa casă, mai ales că acolo stau copiii. Cele două vedete s-au căsătorit în 2016 și au împreună două fete și doi băieți. Deocamdată, Kanye nu pare să cedeze, iar avocații s-au pus pe treabă fiindcă partajul averii înseamnă niște miliarde de dolari.

Sursă foto: verdict