Scene incredibile, doi polițiști la un pas să fie linșnați

Scene incredibile, doi polițiști la un pas să fie linșnați
Doi oameni ai legii au ajuns bătaia de joc a unor indivizi. S-a întâmplat ieri, în județul Gorj. Polițiștii au fost înjurați și amenințați cu bătaia.

Întâmplarea a avut loc duminică după-amiaza în localitatea gorjeană Stănești. Cei doi polițiști au dat curs unui apel la 112, care anunța că mai multe persoane fac scandal pe o stradă din localitate, și s-au dus acolo cât au putut de repede. Doar că sosirea lor n u a fost primită cu bucurie.

Oamenii legii au reuși să îl încătușeze pe unul dintre scandalagii, moment în care acesta a devenit recalcitrant. Imediat prietenii lui i-au sărit în ”ajutor”, astfel că mai mulți indivizi au început să îi înjure și să îi amenințe pe oamenii legii.

”Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scapă. Imediat, polițiștii prezenți la față locului au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecționate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din județul Buzău, se află în custodia Poliției, iar celălalt a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj ”, a declarat Victor Tuhasu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj , conform hotnews.ro.

Sursa foto- video: Facebook / Informația