Schimbare majoră în cel mai nou sezon iUmor. Ce are de spus Cheloo despre noua situație

Schimbare majoră în cel mai nou sezon iUmor. Ce are de spus Cheloo despre noua situație
iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților care au făcut senzație pe scenă, revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1.

În plus,  se anunță o schimbare majoră în cel mai nou sezon iUmor. Noutatea va fi prezența unui jurat-surpriză care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Cine li se va alătura Deliei, lui Mihai şi lui Cheloo la masa juriului în prima ediţie iUmor, telespectatorii vor afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

„Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii! Două voturi sunt de ajuns pentru a trece mai departe!”, a mărturisit juratul iUmor, chiar la jurizarea primului concurent al celui mai nou sezon al show-ului.

Ce noutăți mai aduce noul sezon iUmor

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ”iUmor” a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

Recomandarile noastre