Clarvăzătoarea anunță schimbări mari pentru români. A prevăzut și viitorul Papei de la Roma

Clarvăzătoarea anunță schimbări mari pentru români. A prevăzut și viitorul Papei de la Roma
Schimbări majore pentru România începând din această toamnă. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra le-a spus românilor ce se va întâmpla.

Carmen Harra nu dă vești tocmai bune pentru români începând cu această toamnă. Iată schimbările la care să ne așteptăm.

Clarvăzătoare vedetelor susține că încă românii trec printr-o perioadă de „revelație” și învață să-și schimbe viața. Vom avea surprize noi în lumea politică, iar cel mai prost o vom duce la capitolul prețuri, care, din nou, vor exploda.

„Este o perioadă de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite”

Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție.

Conducători noi

Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta la final de an 2023. Dar per total vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință. Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade.

Carmen Harra anunță schimbări majore în România

Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare!

„Acest an a fost unul din ultimii zece ani karmici”

Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. Toamna 2023 atrage atenția și asupra lui Putin, dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un timp de cotitură. Acest an a fost unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, susține clarvăzătoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre