Se încearcă scoaterea de pe post a soției lui Marian Ionescu, prezentatoarea Octavia Geamănu. Iată la ce s-a ajuns

Se încearcă scoaterea de pe post a soției lui Marian Ionescu, prezentatoarea Octavia Geamănu. Iată la ce s-a ajuns
După o viață petrecută în trustul Antena 1, Octavia Geamănu trece printr-o situație grea. Nu mai prezintă Observatorul.

Încurcate sunt căile televiziunii, iar prezentatoarea Octavia Geamănu știe cel mai bine asta. Cu ce se confruntă acum.

Se încearcă scoaterea de pe post a soției lui Marian Ionescu, prezentatoarea Octavia Geamănu. Iată la ce s-a ajuns

Vestea că Octavia Geamănu nu va mai fi văzută la pupitrul știrilor Antenei i-a șocat pe toți românii. Ce să se fi întâmplat cu frumoasa soție a lui Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5? Cine o înlocuiește? Sursele spun că ea nu a fost anunțată  că nu va mai prezenta jurnalul.

Jurnalista și-a luat concediu, iar când a revenit la serviciu, a avut parte de un moment extrem de neplăcut. În acea zi fusese chemată la lucru și colega, Mihaela Călin.

Potrivit surselor Rețete și Vedete, fetele nu mai știau ce să creadă despre decizia comunicată de un producător. În acest moment, Octavia Geamănu se duce în redacție, nu a demisionat. Chiar dacă au fost și discuții mai aprinse, vedeta invocând chiar și prezența unui avocat, ea poartă încă negocieri cu conducere legate de viitorul profesional.

Ce decizie a primit Andreea Berecleanu

Sursele susțin că nu e prima dată când se încearcă ca Octavia să fie înlocuită, din motive necunoscute până în acest moment. Iar prima persoană care ar fi primit propunerea să o înlocuiască ar fi fost Andreea Berecleanu. Aceasta a refuzat, mai ales că este și bună prietenă cu Octavia.

La acel moment se pregătea întoarcerea Sandrei din concediul postnatal. Conducerea postului dorea să prezinte principalul jurnal al zilei. Sandra Stoicescu era în trust de la înființarea televiziunii lui Dan Voiculescu, era dedicată Antenelor trup și suflet și ocupase posturi importante de-a lungul timpului. Desigur, șefii Antenei nu plănuiau să o concedieze de Andreea, conștienți fiind de capitalul uriaș de imagine al acesteia.

În schimb, i-au propus să îi ia locul Octaviei Geamănu, adică să prezinte Observatorul de Weekend. Andreea Berecleanu s-a supărat și nu i s-a părut corectă propunerea primită, cu atât mai puțin să o scoată pe Octavia de pe post. Ele sunt prietene. Au urmat discuții lungi între Berecleanu și mai marii Antenei 1, care s-au finalizat însă prin demisia ei.

Andreea nu a recunoscut ce s-a întâmplat

În acel moment, Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1, dar nu a vrut să spună cu subiect și predicat care este motivul real.  ”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse.

Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public, tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani”, a fost mesajul prezentatoarei pentru fani.

Sursă foto: instagram