Se întâmplă ceva cu Gina Pistol. Au apărut și primele imagini

Se întâmplă ceva cu Gina Pistol. Au apărut și primele imagini
Iubita lui Smiley este o mămică dedicată. De când a adus-o pe lume pe Josephine, fiica lor, a petrecut 24 de ore din 24 lângă micuță.

E o femeie activă, care a lucrat chiar și până în ultima lună de sarcină, iar când nu a mai putut, a suferit de supărare. Și iată că acum se întâmplă ceva cu Gina Pistol. Au apărut și primele imagini.

 Gina Pistol a povestit cât de greu i-a fost să se retragă din emisiunea Chefi la cuțite. Dar, pe măsură ce avansa sarcina, îi era tot mai greu. O vreme a primit un asistent, dar în final tot a trebuit să se retragă. În locul ei a venit Irina Fodor, cea care prezintă și Asia Express.

Ce se întâmplă zilele acestea cu Gina Pistol

„Adevărul este că tare greu mi-a fost. Vreo 2-3 zile nu am fost în apele mele deloc.  Dar era foarte obositor pentru mine să particip la filmări. Și iată că gțândurile lor bune au ajuns a mine. Am născut o fetiță minunată și sănătoasă și abia aștept să fiu cu ochii pe ei în continuare. Oricum, „Chefi la cuțite” a rămas pe mâini bune. Mulțumesc frumos, Irina!”, a declarat la acel moment Gina Pistol.

Ei bine, blondina lui Smiley e pregătită să revină în platou. De fapt, a și revenit deja. Ea a participat la filmările pentru noul sezon Chefi la cuțite.  Entuziasmată de tot, primele imagini le-a distribuit chiar ea, pe rețelele sociale.

La opt luni de la momentul în care și-a adus fiica pe lume, Gina Pistol se reîntoarce pe micul ecran.  Vestea a fost făcută publică pe rețelele de socializare, după ce blondina a repostat mai multe imagini cu ea de pe platourile de filmare ale show-ului culinar Chefi la cuțite.  Vedeta a lăsat să se întrevadă că e multă distracție și voie bună pe platourile de filmare.

Tot pe rețelele de socializare ale unor concurenți din Asia Express au apărut fotografii cu ei în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Antena 1 nu a comunicat încă dacă aceștia vor participa la celebra emisiune din noul sezon, dar o ediție specială cu siguranță va exista.

Sursa foto: Instagram