Se știe cine va filma Familia Regală de acum încolo. Nimeni nu îndrăznește să se supere

Se știe cine va filma Familia Regală de acum încolo. Nimeni nu îndrăznește să se supere
Știrile cu privire la documentarele despre Familia Regală britanică au ținut prima pagină a ziarelor. Mai ales a fost vorba de nemulțumiri, de informații distorsionate, sau de dezvăluiri mult prea intime. Cum vă sună însă ideea unor filmări din viața regală surprinse direct, fără filtre și fără regie? Se știe cine o va face.

Se știe deja cine va filma Familia Regală de acum încolo. Și nimeni nu va avea de comentat. Pentru cei mai mici prinți din familia regală britanică acesta a fost al doilea Crăciun consecutiv pe care l-au sărbătorit departe de bunica lor Elizabeta II, dar asta nu i-a împiedicat pe ducii de Cambridge să-l petreacă fericiți în Norfolk, în casa lor de țară, Anmer Hall, alături de familia Middleton.

Contrar tradiției de la Palat, cei mai tineri membri ai Familiei Regale nu au deschis cadourile în după-amiaza de Ajun, la ora ceaiului, ci pe 25 decembrie. Departe de Regină, William și Kate lasă regulile să fie mai puțin stricte de Crăciun.

Iată cine va filma Familia Regală

Moș Crăciun a fost generos și surprinzător cu copiii regali și anul acesta. După cum a povestit un insider pentru Us Weekly, pentru George, Charlotte și Louis, ziua de Crăciun a început foarte devreme, pe la 5 dimineața, când s-au trezit și au fugit în salon să vadă ce cadouri adusese Moșul.

Sub brad, cei trei prinți au găsit mai multe surprize pe care le-au apreciat foarte mult. Viitorul urmaș la tron, prințul George, în vârstă de 8 ani, a primit un kit de camping complet cu cort, walkie-talkie și lanternă. Darurile perfecte pentru un tânăr explorator ca el. Sora mai mică Charlotte, în vârstă de doar 6 ani, a primit o cameră video numai pentru ea. Ea va începe de acum să filmeze familia regală dar și aventurile fraților ei. Micuțul Louis, în vârstă de doar 4 ani, a primit un set de cățărare pentru copii.

Răsfăț de Crăciun pentru Kate Middleton

Copiii din Casa Cambridge nu au fost singurii pentru care Moș Crăciun a adus daruri. După cum spune sursa, „după un an plin, William a vrut să facă acest Crăciun și mai special pentru Kate și a surprins-o cu o brățară frumoasă”. La rândul ei, ducesa a oferit prânzul de Crăciun preparând curcan umplut, cartofi fripți și diverse garnituri. De asemenea, soția lui William „și-a folosit abilitățile creative pentru a decora masa cu lumânări, cu ramuri verzi și conuri ca piese centrale”.

„Copiii au ajutat-o ​​pe Kate să facă un cozonac de Crăciun cu ciocolată și o plăcintă cu mere pentru desert, dar cel mai bun moment a fost să facă o casă de turtă dulce, acoperită cu dulciurile lor preferate”, a mai relatat sursa citată de Elle.com. Potrivit relatării persoanei din interior, familia Cambridge a făcut un video call cu regina, prințul Charles și alte rude ale familiei regale, spre bucuria copiilor care i-au îmbrățișat cel puțin virtual pe bunici, unchi, veri și, mai ales pe iubita lor bunică, Elisabeta a II-a.