Se va îmbogăți Victor Slav cu jumătate de milion de euro fiindcă n-a consumat droguri?

Se va îmbogăți Victor Slav cu jumătate de milion de euro fiindcă n-a consumat droguri?
Victor Slav s-ar putea îmbogăți cu jumătate de milion de euro. Toți acești bani pentru că nu a consumat droguri. Cum este posibil.

Victor Slav a fost oprit de Poliția Rutieră în august 2019. La momentul respectiv, a fost supus la teste pentru consumul de alcool, dar și cel de droguri. În cadrul testului, fostul Biancăi Drăgușanu a ieșit pozitiv la consumul de cannabis (marijuana). La câteva zile mai târziu, informația a ajuns în toată presa autohtonă, iar de Victor Slav s-a spus mult timp că este un ”drogat”. Practic toată situația i-a afectat imaginea. 

Mai mult decât atât, pe 11 august 2019 s-a început urmărirea penală in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Lui Slav i s-au recoltat probe biologice care să confirme faptul că a fost sub influența substanțelor interzise. 

Victor Slav cere despăgubiri de jumătate de milion de euro. Statul a făcut o greșeală 

Însă nu mare a fost surpriza ca probele biologice să releve că vedeta nu avea în sânge nici urmă de substanțe interzise. Imaginea lui Slav însă fusese deja afectată. Pentru că autoritățile au transmis rezultatul probelor abia în luna noiembrie a aceluiași an, Victor Slav a dat statul român în judecată, scrie wowbiz. Vedeta a cerut despăgubiri de jumătate de milion de euro, motivând că i-au fost aduse  prejudicii. 

Victor Slav

Procesul s-a terminat repede, iar judecătorii au respins cererea, pe motiv că nu se poate vorbi de eroare judiciară. Mai exact, aceasta nu a venit ca urmare a unei hotărâri judecătorești și nici nu a fost reținut sau arestat în această cauză. Judecătorii spun că întârzierea clasării ca urmare a eliberării rezultatului de la probele biologice nu poate fi interpretată ca o eroare judiciară.

Decizia Tribunalului București nu este însă una definitivă și poate fi atacată cu apel de către Victor Slav. În cazul în care va câștiga, cel mai probabil Victor Slav va investi banii în cafeneaua pe care și-a deschis-o recent. Aceasta se află pe Bulevardul Decebal din Capitală. Rămâne de văzut dacă vedeta va avea câștig de cauză în apel. 

Foto: wowbiz

Tom Cruise nu mai filmează ”Misiune Imposibilă 8”. De vină e noul ”Top Gun”