Se vede că Ginei Pistol  i-a plăcut ultima melodie a lui Smiley și mesajul din titlul ei „Nu mai există dup-aia”

Se vede că Ginei Pistol  i-a plăcut ultima melodie a lui Smiley și mesajul din titlul ei „Nu mai există dup-aia”
Au trecut două săptămâni de când Smiley a lansat primului episod din serialul său muzical, „Mai mult de-o viață”. Acesta este încă în trending pe YouTube. Acum Smiley lansează „Nu mai există dup-aia”, al doilea episod din serialul său muzical. Practic, i-an făcut piesa cadou Ginei, de ziua ei. Și se vede cât de mult îi place blondinei.

Joi, la o zi după aniversarea iubitei sale, Gina Pistol, Smiley a lansat „Nu mai există dup-aia”, al doilea scurt-metraj din serialul muzical „Mai mult de-o viață”. În serialul muzical, trei prieteni din copilărie, personajele principale ale poveștii în 5 episoade, descoperă și trăiesc gustul iubirii adolescentine care-i poartă intens și dramatic între extaz și agonie.

„O prietenie din copilărie se transformă în iubire, în acea primă iubire perfectă, completă, ce pare veșnică. Doar că ei, prietenii, sunt 3, nu 2”, povestește Smiley în intriga episodului nr. 2, care este despre adolescența cu fluturi în stomac și fiori de gelozie. „Nu mai există dup-aia, ce simt acum va rămâne mereu, eu te iubesc și d-aia toată viața mă simt ca-n liceu”, e parte din refrenul piesei, care are și un videoclip cu iz retro și plin de scene inocente.

Se vede că Ginei Pistol îi place maxim ce aude, dar și titlul piesei. Se vede în fotografia distribuită pe Instagram. „Acest al doilea episod din serial este o piesă de party, care mie îmi amintește de perioada SIMPLUși de distracțiile de atunci, e o piesă de dans pe care m-aș bucura mult să se danseze la petrecerea de Revelion. „«Nu mai există dup-aia» este despre «trăiește clipa», despre moment, despre acum, pentru că asta e adolescența, o perioadă în care nu te gândești decât la momentul prezent”, declară Smiley.

Serialul muzical al lui Smiley

Primul serial muzical al lui Smiley, „Mai mult de-o viață”, este co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Versurile pieselor compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC) și Dorian Micu. Muzica e Smiley, DOC, Dorian Micu, Florin Boka Lucian Nagy și Roland Kiss, iar producția e realizată de Smiley, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss.

Serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre