Sebastian Papaiani a plecat în mormânt cu această durere. N-a putut ierta trădarea. Povestea e cutremurătoare

Sebastian Papaiani a plecat în mormânt cu această durere. N-a putut ierta trădarea. Povestea e cutremurătoare
A fost unul dintre marii actori ai României, înzestrat de Divinitate cu mult har și talent. Dar ce durere a strâns Sebastian Papaiani în sufletul său, puțini au știut. Iată povestea.

Actorul Sebastian Papaiani a luat cu el această mare durere care i-a sfâșiat sufletul ani buni. O poveste tristă, despre care nu vorbea aproape deloc.

Copilul mult dorit a fugit de tată

Cel mai bun „Păcală” al românilor reușea să le smulgă zâmbete în cele mai grele momente din viață. Dar nu mulți sunt cei care au cunoscut una dintre marile drame ale lui Sebastian Papaiani. Actorii principali din această poveste sunt regretatul actor și fiul său din prima căsătorie cu Eugenia Giurgiu.

Fiul lui Papaiani din prima căsătorie

Un copil dorit din suflet, care nu a vrut să locuiască cu vedeta, deși Papaiani câștigase în instanță acest drept. Durerea a fost atât de mare pentru actor, încât tot restul vieții n-a mai vrut să știe de el.

„Eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama”

„Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică (porecla marelui actor) nu mi-a putut ierta niciodată trădarea.

Nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa, ca doi străini”, a mărturisit Sebastian Vasile Papaiani, fiul regretatului actor, într-un vechi interviu.

Papaiani nu a vrut să meargă nici la înmormântarea fostei soții

Băiatul l-a căutat însă în anul 2000, când mama sa a trecut la cele veșnice. Pentru că avea nevoie de bani de înmormântare… Dar Papaiani a refuzat să-și conducă fosta soție pe ultimul drum, preferând să participe la înmormântarea lui Dem Rădulescu, care s-a stins în aceeași perioadă.

Cel mai bun Păcală al tuturor timpurilor…

„Am simtit nevoia sa ii spun, să știe și el. Aveam și nevoie de bani pentru înmormântare. Dar nu ăsta a fost motivul. Într-un fel sau altul m-aș fi descurcat.

Dar nu a venit. Ea a murit cam în același timp cu Dem Rădulescu, Bibanul, cum i se spunea, iar tata a mers la el. (…) Dacă un tată (Bică) nu poate să ierte trădarea, ce să facă un fiu (Basti) sau un nepot (Seby)?? Răspunsul este simplu. Fiul a demisionat și nepotul așteaptă….”, a declarat cu ceva timp în urmă fiul celebrului actor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre