Secrete de frumusețe de la Jennifer Aniston. Cum își menține părul sănătos

Secrete de frumusețe de la Jennifer Aniston. Cum își menține părul sănătos
Jennifer Aniston este și va fi un etalon de frumusețe pentru multe femei. Pe lângă faptul că are o siluetă superbă, vedeta ne-a cucerit mereu și cu părul ei superb și tunsorile atent selectate. Secrete de frumusețe de la Jennifer Aniston.

Tunsoarea bob a lui Jennifer Aniston din serialul „Friends” a devenit la acea vreme„tunsoarea Rachel”, și una dintre cele mai copiate din toate timpurile. În anii ’90, acea tunsoare era ceva nou și a fost creată de nimeni altul decât hairstylistul de lungă durata al actriței, Chris McMillan. Acesta a ajutat-o pe Aniston să ajungă la acele layere care îi încadrau perfect chipul și îi puneau în valoare frumusețea într-un mod superb. Iată câteva secrete de frumusețe de la Jennifer Aniston. 

Bază închisă cu șuvițe deschide la culoare. Balsamul, esențial pentru sănătatea părului

Culoarea semnătură a actriței a fost obținută prin aplicarea unei baze mai închise, acoperită de șuvițe iluminatoare. Aniston este în mod natural brunetă, iar stilistul i-a respectat culoarea naturală în timp ce i-a deschis tot mai mult părul. „Am păstrat baza brunetă, însă de-a lungul timpului, puteți vedea că i-am deschis linia părului, lucru care îi pune în evidență ochii și tenul cald”, a explicat el.

Datorită lui McMillan, Aniston ia foarte în serios spălarea părului. Expertul a sfătuit-o să șamponeze de două ori și să clătească bine. O curățare dublă elimină toate acele reziduuri care încarcă părul și menține scalpul curat mai mult timp, spune McMillan. Apoi, expertul recomandă neapărat un balsam hrănitor, care rehidratează părul după o curățare temeinică.

Secrete de frumusețe de la Jennifer Aniston. Tratamente constante pentru păr și scalp 

Secrete de frumusețe de la Jennifer Aniston

În fiecare duminică, Aniston face un tratament de condiționare profundă. McMillan îi îndepărtează pielea moartă de pe scalp cu ajutorul unei tehnici de periere pe care o face în salonul lui sau aplică un scrub special pentru scalp. Acest lucru stimulează circulația sângelui în zona, ceea ce ajută la creșterea și regenerarea părului. Apoi aplică pe toată lungimea părului o mască regenerantă, care hrănește șuvițele în profunzime și previne despicarea vârfurilor.

De asemenea, stilistul lui Jennifer Aniston a vorbit și despre importanța tăierii regulate a vârfurilor. „Frumusețea părului lui Jen se datorează în mare parte consecvenței. Ea își respectă ritualurile, ceea ce face ca părul să rămână sănătos, bogat și lucios. Își tunde vârfurile la fiecare patru săptămâni, doar puțin, cât să ajute părul să se regenereze. Așa eliminăm deteriorarea cauzată de aparatele de coafat sau de factorii de mediu”, a încheiat McMillan. 

Foto: Facebook

Stilul prințesei Diana. Ea este monarhul care a încălcat regulile în modă și stil

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp