Exclusiv. Catrinel Menghia dezvăluie ritualul ei de frumusețe pentru cititoarele Rețete și vedete

Exclusiv. Catrinel Menghia dezvăluie ritualul ei de frumusețe pentru cititoarele Rețete și vedete
Catrinel Menghia ( Marlon) este recunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei. Model și actriță de succes, românca are o carieră de succes. Trăiește în Italia, e căsătorită și e mamă. Și nu face rabat de la ritualul ei de frumusețe. Acesta e deosebit. De simplu.

Catrinel Menghia dezvăluie ritualul ei de frumusețe pentru cititoarele Rețete și vedete. Și voi puteți lua exemplu de la vedeta care a devenit ambasadorul unui brand românesc care e simbol al calității de decenii – Gerovital.

Model și actriță, fotografiată de Peter Lindbergh, cu apariții în Vogue Italia și aclamată îndelung la Cannes pentru rolul din „La Gomera”, Catrinel Menghia spune că pentru ea frumusețea nu e ceva neapărat legat de aspectul fizic. „Pentru mine, frumusețea înseamnă să fii autentic”, arată vedeta.

Cel mai important rol din viața vedetei

De doi ani, cel mai important rol din viața vedetei e cel de mamă. „Mereu mi-am dorit să fiu mamă. Mă imaginam încă de la 18 ani cu un copil. Și mă bucur de Caroline, care a venit după opt ani de relație, deși îi facem față cu greu în fiecare zi – și eu, și prietenul meu, avem și un ajutor.

Atunci când a venit în viața noastră Caroline mi-a părut rău că nu a venit mai repede. Și acum avem discuții în familie – dacă n-o să ne pară rău după niște ani că nu am mai făcut încă un copil”, a mărturisit vedeta într-o conferință de presă, săptămâna aceasta.

Trucuri de beauty  învățate de la bunica

Din postura de tânără mămică, mereu atentă la înfățișarea sa, vedeta a dezvăluit trucurile ei de frumusețe. „Sunt o persoană care a crescut trăgând foloasele mamei natură. Am folosit tot timpul produse naturale: măști cu miere, mi-am clătit părul cu oțet și apă.  Mirosea părul, dar strălucea. Așa am învățat de la bunici”, relatează Catrinel Menghia.

Ea a dezvăluit că își menține tenul proaspăt apelând la câteva reguli sau trucuri de la care nu face rabat. „Am mereu cu mine șervețele demachiante. Nu călătoresc niciodată cu machiaj la mine.  Folosesc apă termală, cremă de hidratare. Și încerc să beau multă apă. Îmi e greu, uit, dar încerc să îmi amintesc”, a mai spus vedeta în aceeași conferință de presă.

Catrinel Menghia dezvăluie ritualul ei de frumusețe pentru cititoarele Rețete și vedete

Pentru cititoarele Rețete și vedete, Catrinel Menghia a dezvăluit care e, pas cu pas, rutina ei de beauty. „Dimineața, după ce mă trezesc și mă spăl pe față, obișnuiesc să-mi curăț pielea cu o soluție micelară, după care aplic o cremă, poate fi hidratantă sau nutritivă, în funcție de nevoile tenului meu. Uneori aplic un CC cream cu factor de protecție solară. În afara shooting-urilor, îmi las fața să respire, deci, nu obișnuiesc să mă machiez.

Seara, mă demachiez cu rigurozitate, aplic o cremă pe față și folosesc și cremă antirid pentru ochi.  Recunosc că de când sunt imaginea Gerovital Evolution, urmez, lunar, o cură cu fiolele cu 5% acid hialuronic, pentru un boost de energie și luminozitate”, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Rețete și vedete, celebra actriță. Ea a mai adăugat un detaliu: „Crema hidratantă mi-e aproape la fel de indispensabilă ca aerul”.

Sursa foto: Instagram

Pandemia a schimbat-o radical pe Catrinel Menghia. Ce a devenit actrița

Recomandarile noastre