Secretele nunții de 2 milioane de dolari. Un singur lucru a lipsit de la petrecerea familiei miliardarului Bill Gates

Secretele nunții de 2 milioane de dolari. Un singur lucru a lipsit de la petrecerea familiei miliardarului Bill Gates
Sâmbătă, părinții și-au condus fiica în fața altarului, pe Jennifer, pentru cea de-a doua ceremonie de nuntă. Inițial, ea s-a căsătorit în secret cu Nayel Nassar, în cadrul unei ceremonii religioase musulmane.

Nunta de 2 milioane de dolari a fiicei lui Bill și Melinda Gates a avut loc sâmbătă după-amiază la casa ei din Westchester, New York. Moștenitoarea Microsoft, Jennifer Gates, 25 de ani, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani. Ceea ce s-a întâmplat ieri a fost a doua ceremonie, după ce moștenitoarea Microsoft s-a cununat religios în secret, cu iubitul ei egiptean, în cadrul unui serviciu religios musulman, vineri seara, după cum dezvăluie DailyMail.com în exclusivitate.

Secretele nunții de 2 milioane de dolari

Ceremonia privată musulmană a avut loc vineri seara în grădina proprietății familiei de 142 de acri din North Salem, New York. Tot acolo,  sâmbătă după-amiază, s-a desfășurat și ceremonia civilă cu 300 de invitați.

Cina de repetiție de vineri seară – care a servit în secret ca recepție pentru ceremonia religioasă privată – a fost asigurată de Jean-Georges și a inclus un fel de homar și paste. La repetiție, tatăl miresei, Bill Gates, și fiica lui au putut fi văzuți stând pe terasa în aer liber a conacului ei din Westchester, râzând și glumind. Bill și Melinda Gates, care au divorțat în august după 27 de ani de căsătorie, au fost văzuți, de asemenea, amestecându-se cu oaspeții la cină la prima lor apariție împreună de la separare.

Perechea, care se număra printre cele mai proeminente cupluri din afacerile globale, după ce a lucrat odată împreună, a putut fi văzută primind oaspeți în moșia lui Jennifer.

Jennifer și Bill au dansat pe melodia „Can You Feel The Love” a lui Elton Johh

Sâmbătă, mireasa, îmbrăcată într-o rochie personalizată de Vera Wang, a ieșit din conacul său flancată de nouă domnișoare de onoare îmbrăcate în verde. Jennifer a fost văzută strângând un buchet de flori albe, cu voalul ridicat peste față.

Sutele de oaspeți începuseră să se adune de la ora 15:00 pentru a asista la ceremonie. Părinții, Bill și Melinda Gates au mers împreună cu Jennifer, în vârstă de 25 de ani, pe culoar până în fața celui care a oficiat căsătoria.

Recepția a început la scurt timp după ora 16:00.  Bill a putut fi văzut într-un costum închis la culoare, în timp ce Melinda purta o rochie purpurie lungă. Mulțimea a ovaționat cuplul, puțin după ora 17:00, după ce cei doi soți au fost declarați în sfârșit soț și soție.

Un singur lucru a lipsit de la nunta de 2 milioane de dolari a familiei miliardarului Bill Gates, atât de implicat în pandemie: măștile de protecție!

Petrecere opulentă pregătită minuțios

În urma ceremoniei, cuplul a făcut o escapadă rapidă pentru a avea câteva fotografii private de nuntă, făcute pe moșie. Între timp, oaspeții s-au îndreptat spre o „grădină botanică” special construită, unde s-a  ținut cocktailul de nuntă. În jurul orei 18:00, o ploaie scurtă i-a făcut pe nuntași să se retragă în corturi și pe o veranda special construită, bucurându-se de în continuare de seară cu băuturi în mâini.

Amintim că pregătirile pentru nuntă au fost intense în ultimele zile pe moșie. Aici s-a construit  ceea ce pare a fi o seră specială unde a avut loc cocktailul, alcătuită dintr-o serie de camere interconectate, acoperite cu sticlă, cu bănci albe și zeci de mese decorate cu flori roz și farfurii albe.

Servicii exclusiviste pentru bogații lumii

Lista de oaspeți de sâmbătă a constat în mare parte din prieteni și familie, cu puține vedete sau politicieni invitați. Georgina Bloomberg, fiica miliardarului Michael Bloomberg și un coleg profesionist de echitație care deține o fermă de cai în apropiere, s-au numărat printre invitați.

Evenimentul extravagant de două zile, care a costat aproximativ 2 milioane de dolari, a fost orchestrat de celebrul organizator de nunți Marcy Blum, a cărui listă de clienți de elită îi include pe Kevin Bacon, LeBron James și Billy Joel. În timp ce sâmbătă dimineață s-au aduna nori întunecați, un grup de acapella a fost auzit repetând „Shine Your Light on Me” la locul nunții.

Pe măsură ce ora ceremonialului civil se apropia, măsurile de securitate au început să fie vizibile.  Poliția locală, cu ajutorul Poliției de Stat din New York, a închis drumul în afara domeniului Gates pentru tot traficul, cu excepția oaspeților invitați. De asemenea, un bărbat îmbrăcat într-un costum închis la culoare a condus un câine ciobanesc german în locul evenimentului, ca să adulmece, verificând pentru eventuali explozibili.

În tot acest timp, camioanele au continuat să ruleze, inclusiv un camion Gallucci Catering umplut cu tăvi cu mâncare pentru eveniment. Proprietarul nu ar dezvălui meniul, dar ofertele lor principale includ vinete Imbottito, pui Campagna și scoici cu slănină, precum și alte delicatse. Un camion verde de la cofetăria de lux franceză Ladurée a adus tortul de nuntă masiv în niveluri separate pentru asamblare.

De asemenea, se auzea muzică corală venind de la ferma de cai, în timp ce zeci de persoane, angajate pentru catering, care purtau cămăși negre, ieșeau în afara hambarului de lemn al fermei  fiicei lui Bill și Melinda Gates.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram