Totul despre nunta fiicei lui Bill Gates. Mireasa și mama, surprinse înainte de nunta fabuloasă din weekend

Totul despre nunta fiicei lui Bill Gates. Mireasa și mama, surprinse înainte de nunta fabuloasă din weekend
Melinda Gates împreuna cu fiica sa, Jennifer, au fost surprinse la hotel Plaza, înainte de nunta extravagantă din acest weekend.

Femeile Gates au cucerit Manhattanul, iar DailyMail.com le-a fotografiat pe  mamă și fiică, miercuri, în timp ce intrau în emblematicul hotel Plaza. Viitoarea mireasă purta o rochie albă din dantelă în timp ce mama ei purta o rochie roz, și pantofi Prada cu tocuri asortate.

Marți seară, reporterii DailyMail.com i-a văzut și pe viitorii miri care ieșeau din SUV-uri negre înainte de a intra în hotelul de lux Greenwich din Manhattan. Aceștia s-au cazat într-un loc unde  prețul camerelor variază de la 850 la 2.500 de dolari pe noapte. Jennifer, fiica cea mare a miliardarului Bill Gates, și logodnicul său,  milionarul Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, au fost însoțiți de un dispozitiv de securitate, format din șapte paznici și patru vehicule.

Femeile Gates au cucerit Manhattanul, nunta se pregătește la fermă

Fotografiile exclusive ale DailyMail.com arată pregătirile de nuntă. Corturi au fost ridicate la ferma de cai a lui Jennifer, din North Salem, New York, pe care părinții ei i-au cumpărat-o în 2018 după ce a absolvit Universitatea Stanford.

„Camioanele intră și ies în mod constant de la fermă. Există un stivuitor zgomotos și zeci de muncitori care circulă cu ATV-uri”, a declarat un vecin, care susține că, din ceea ce știe, ceremonia va avea loc la fermă.

Jenn speră că ceremonia poate fi în aer liber, dar în cazul în care vremea este rea, au ridicat corturi uriașe  pe unul dintre câmpuri și se grăbesc, de asemenea, să construiască mai multe pavilioane de sticlă”, a mai relatat vecinul. O altă sursă a estimat că toate costurile de construcție pentru pavilioane vor fi de „cel puțin 2 milioane de dolari”.

În plus față de ferma de cai, Bill și Melinda Gates ar fi cumpărat și un apartament de 5 milioane de dolari pentru Jennifer, lângă campusul ei din Manhattan, unde a studiat pentru a deveni medic.

Cine este viitorul ginere al lui Bill și Melinda Gates

Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, este cel mai nou membru al familiei miliardului Gates. S-a născut în Chicago, din părinți milionari, în 1991, dar a crescut în Kuweit. Părinții săi, care sunt egipteni, au condus o firmă de arhitectură și design în țară și s-au mutat în SUA în 2009. Nayel este campion de echitație și a concurat la nivel internațional pentru Egipt, participând la Jocurile Olimpice de vară din 2021.

Potrivit biografiei sale, el a început să călărească de la vârsta de 5 ani. De atunci, s-a calificat la finala Cupei Mondiale FEI din 2013, 2014 și 2017.  Jennifer, care este, de asemenea, iubitoare de cai si călărie, a spus că aceasta pasiune i-a adus împreună. „Caii sunt doar o parte a vieții noastre, dar ne place și sportul, a spus ea în 2019. Este un profesionist și iubește caii. Așadar, ne împărtășim dragostea și pasiunea pentru cai unul cu celălalt și este incredibil”.

Nayel a urmat cursurile Universității Stanford, aceeași școală ca și Jennifer, și a absolvit cu o licență în economie în 2013. El vorbește mai multe limbi, inclusiv engleză, arabă și franceză.

Logodna, anunțată în ianuarie 2020

Cuplul a început să se întâlnească în 2017, deși nu este clar cum s-au întâlnit prima dată. Ei au apărut pentru prima dată împreună, pe rețelele de socializare, ca un cuplu, în februarie 2017, când Nassar a postat o fotografie cu ei bucurându-se de o cină romantică de Valentine’s Day la Miami.

Anul trecut, cuplul și-a anunțat logodna în ianuarie. „EA A SPUS DA!!” a scris pe Instagram Nayel. „Mă simt cel mai norocos (și cel mai fericit) om din lume acum.  Jenn, tu ești tot ce mi-aș fi putut imagina. Abia aștept să parcurgem în continuare împreună această călătorie numită viață și pur și simplu nu-mi mai pot imagina existența fără tine. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina“, a mai scris ginerele lui Bill Gates.

Petrecerea burlăcițelor a avut loc la un hotel de cinci stele din Montecito, California. Fetele  s-au cazat la hotelul Rosewood Miramar Beach, și chiar au făcut yoga pe plajă.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri