Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Mina. Cine o rostește pe 11 noiembrie, își va îndeplini orice dorință

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Mina. Cine o rostește pe 11 noiembrie, își va îndeplini orice dorință
Ziua de 11 noiembrie este mult așteptată de creștinii care îl sărbătoresc cu evlavie pe Sfântul mare Mucenic Mina, protectorul casei. Se spune că cine citește această rugăciune în această își va îndeplini orice dorință.

Rugăciunea aceasta care se citește pe 11 noiembrie, de ziua Sfântului Mucenic Mina vă este de ajutor pentru rezolvarea oricăror probleme. Rugăciunea se citește trei zile la rând, dimineața după ce v-ați trezit și seara, înainte să mergeți la culcare. Efectele sunt uimitoare!

„Vezi, sfinte, paguba mea, vezi sărăcia şi ticăloşia mea, vezi bubele şi rănile trupului şi sufletului meu!”

Sfântul Mina este protectorul celor care au pierdut bani, vor să-și cumpere o locuință, dar și persoanelor care au procese și au nevoie o minune în viața lor. „Preasfinte şi întru tot lăudat Mare Mucenic Mina, de minuni făcătorule, primeşte această rugăciune de la mine, nevrednicul robul tău, căci către tine, ca la un adevărat izvor de tămăduiri şi grabnic folositor cu lacrimi fierbinţi ma rog ţie. Vezi, sfinte, paguba mea, vezi sărăcia şi ticăloşia mea, vezi bubele şi rănile trupului şi sufletului meu!

„Că cine te-a chemat pe tine întru ajutor și nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni făcătorule, și tu l-ai trecut cu vederea?”

Mă rog ţie, Sfinte Mina, grăbeşte-te a mă ajuta cu neincetatele şi sfintele tale rugăciuni. Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea, că ştiu, Sfinte al lui Dumnezeu, că ai pătimit munci grele şi chinuri înfricoşătoare pentru dragostea lui Hristos, dar prin acele suferinte astazi vietuiesti luminat si ai aflat dar de Dumnezeu.

Sfântul Mina, făcătorul de minuni

Fiindcă ne-am încredințat că și după mutarea ta din viața aceasta trecătoare, cine a năzuit la sfântă biserica ta și cu credință ți s-a rugat nu a rămas neajutat. Că cine te-a chemat pe tine întru ajutor și nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni făcătorule, și tu l-ai trecut cu vederea? Sau cui, în pagube fiind și alergând spre ajutorul tău, nu i-ai descoperit paguba lui? Minunile și ajutorul tău m-au făcut și pe mine să alerg la ajutorul tău, să cred ca la orice facere de bine ești gata ajutător şi grabnic folositor.

„Roagă-te ca să fiu și eu ajutat și miluit pentru rugăciunile tale”

Şi eu acum, fiind scârbit şi în pagubă, alerg către tine cu credinţă şi cu lacrimi, îngenunchind, mă rog ţie, Sfinte şi Mare Mucenic Mina. Ca să te rogi lui Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru mine păgubaşul şi scârbitul, celui ce n-a trecut cu vederea rugaciunea ta cea muceniceasca, ci te-a ascultat și te-a întărit și te-a primit în cereștile locașuri.

Roagă-te ca să fiu și eu ajutat și miluit pentru rugăciunile tale. Și din pagube și necazuri izbăvit, ca să laud și bine să cuvântez și să slăvesc întru tot lăudatul și preaputernicul nume al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre