Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfinții 40 de Mucenici din Sevasta. Vă scapă de orice necaz

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Sfinții 40 de Mucenici din Sevasta. Vă scapă de orice necaz
Sfinții 40 de mucenici din Sevasta sunt sărbătoriți cu cinste an de an pe data de 9 martie. Este momentul în care pentru a scăpa de orice necaz, trebuie să citiți această rugăciune foarte puternică.

Creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe 9 martie pe Sfinții 40 de mucenici din Sevasta. În această zi se citește o rugăciune cu adevărat făcătoare de minuni. Vă scapă de boală și vă apără de orice necaz.

„Fiți ocrotitorii noștri, ai celor ce vă cinstim pomenirea”

„Veniți, popoare, să-i cinstim cu evlavie pe Sfinții lui Dumnezeu, pe cei patruzeci de Mucenici din Sevasta, care pentru lupta lor au dobândit cununi luminoase și nestricăcioase. O, voi, care vă bucurați de cinstirea întregii Biserici, care ați dobândit de la Dumnezeu darul facerii de minuni prin moaștele voastre.

Fiți ocrotitorii noștri, ai celor ce vă cinstim pomenirea. Rugați-vă pentru noi, fericiților Mucenici, ca să dobândim tărie în lupta cu patimile, răbdare în îndurarea necazurilor, credință nestrămutată în făgăduințele Domnului, smerenie adevărată și mântuirea sufletelor noastre.

Rugăciune făcătoare de minuni la Sfinții 40 de mucenici de Sevastia

„Zid de apărare să fiți împrejurul nostru și loc de scăpare din cursele vrăjmașului”

Nu ne lăsați pe noi să cădem fără de ridicare în adâncul deșertăciunii acestei lumi, nu ne lăsați să ni se împietrească de tot inimile în nepăsarea timpului în care trăim, nu lăsați să înghețe inimile în viforul acestui veac. Zid de apărare să fiți împrejurul nostru și loc de scăpare din cursele vrăjmașului. O, preacinstit Sobor, tămăduiește neputințele noastre, ale credincioșilor slăbiți pe cale.

„Nu încetați să ne întăriți și pe noi, cei ce ne minunăm de tăria sufletelor voastre”

Ca să nu ne biruiască și să nu ne batjocorească necuratul vrăjmaș, care încearcă în tot chipul să ne abată de la lupta cea mântuitoare. Voi, Sfinților Mucenici, care toate le-ați suferit cu îmbărbătarea Duhului Sfânt, în credință și rugăciune îndelungată, nu încetați să ne întăriți și pe noi, cei ce ne minunăm de tăria sufletelor voastre strigând Domnului: Slavă Ție, Dumnezeul nostru, Preasfântă Treime, Cel ce Te proslăvești în sfinții Tăi, slavă Ție!”. Amin!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre