Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristalele vă ajută să aveți abundență. Ce piatră acționează ca un magnet de bani

Cristalele vă ajută să aveți abundență. Ce piatră acționează ca un magnet de bani
Pentru a avea câți mai mulți bani în portofel, românii fac orice, însă puțini sunt cei care știu că nu au nevoie decât de câteva cristale pe care să le așeze în locuri strategice.

Sunt aducătoare de prosperitate și abundență, reușind să vă fie de mare ajutor. Iată care sunt cristalele cele mai indicate care aduc bani în casă.

Citrinul, piatra bogăției

Printre cele mai cunoscute cristale pentru a aduce bogăție în viața celui care o poartă este citrinul. De altfel, în vechime, comercianții și meșteșugarii obișnuiau să pună o piatră de citrin în cutia lor cu numerar, știind că aceasta acționează ca un magnet de bani. Specialiștii spun că citrinul nu doar că vă aduce bani, dar contribuie și la menținerea acestora.

Citrin, piatra comercianților

Aventurinul aduce fericire și abundență

În ceea ce privește aventurinul, piatra a fost folosită de-a lungul timpului ca talisman, fiind extrem de popular în rândul celor care câștigau bani la jocurile de noroc. Pirita este cunoscută ca și aurul nebunilor, grație puterii ei extraordinare de a atrage bogăția. Se spune că cine are în casă un astfel de cristal reușește și să economisească bani și să aibă spor în tot ceea ce-și dorește.

Aventurinul aduce abundență

Malachitul este de mare ajutor în afaceri

Aceasta minunata piatra, cu variate nuante de verde, va poate ajuta in afaceri. Ia-l cu tine atunci cand trebuie sa te prezinti la un interviu sau atunci cand esti pe cale sa inchei o afacere. Malachitul te aduce in preajma persoanelor potrivite ce te pot ajuta sa prosperi. Acesta tine la distanta pe aceia care doresc, prin orice mijloc, sa-ti fure banii

Puneți o bucată de jad în portofel și veți rămâne surprinși de rezultat

Cunoscut în cultura chineză ca fiind o piatră aducătoare de noroc și bani este jadul. Dacă veți pune o bucățică de jad în geantă sau în portofel, veți rămâne surprinși de rezultat. O altă piatră de ajutor celor care au datorii este peridotul, care trebuie purtată mereu de cei care au probleme financiare și lucrurile se vor limpezi.

Pirita este cunoscută ca și aurul nebunilor

Când aveți nevoie de vindecare sau banii se duc printre degete e important să purtați și un ochi de tigru, pentru că veți avea succes în tot ceea ce întreprindeți.

Ce trebuie să faceți cu cristalele înainte de a le purta

Pentru a fi siguri că veți avea eficiența necesară, trebuie să cumpărați cristale 100% naturale, care ulterior trebuie purificate. Le puteți ține cât mai mult timp în fum de salvie, le puteți îngropa în nisip sau ține în sare. După ce le purificați, cristalele trebuie programate, fie ținându-le între palme, în dreptul inimii sau al frunții și să spuneți pentru ce doriți ca acest cristal să se conecteze.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre