Simona Ionescu / Redactor Șef

Geloșii să rostească această rugăciune! Își vor salva relația atunci când cred că nu mai e nimic de făcut

Geloșii să rostească această rugăciune! Își vor salva relația atunci când cred că nu mai e nimic de făcut
Faceți parte din categoria celor care nu pot dormi noaptea, din cauza geloziei? Stați tot timpul cu ochii pe partener, pentru că aveți impresia că vă înșeală la orice pas? Citiți această rugăciune și veți scăpa de probleme.

Dacă relația cu partenerul scârțâie și îl pândiți la orice pas, e momentul să luați atitudine. O rugăciune foarte puternică va alunga tot răul din viață și iubirea va reveni.

Certuri fără număr? Telefoane controlate? Nopți albe? Toate aceste lucruri vor trebui să ia sfârșit dacă vreți ca relația pe care o aveți cu partenerul de viață să nu se rupă. Pentru a reveni liniștea și armonia în viața voastră, citiți această rugăciune. Va alunga definitiv gelozia din cuplu și veți începe să vedeți partenerul cu iubire și multă înțelegere. Toți credincioșii care au rostit-o, au spus că face adevărate minuni.

„Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre”

„Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor şi dătătorul bunătăţilor, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei şi ai dat pace neamului omenesc, miluieşte, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc şi ne ocărăsc; aşijderea şi pe cei ce ne grăiesc de rău.

Gelozia nu are ce căuta într-o relație de iubire

Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoşii, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie. Doamne, Dumnezeul nostru, caută dintru înălţime ca un Bun asupra inimilor noastre, ce sunt lipsite de dragoste şi de unire şi sunt îmboldite de spinii urii şi ai altor păcate.

„Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi”

O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste Dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune şi din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune şi să petreacă în dragoste şi unire.

Aşa, Doamne, înmulţind dragostea în inimile noastre, păzeşte-ne de tot răul şi de asuprirea vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul cel dintre noi şi totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe alții şi să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătăţile Tale cele cereşti. Amin.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre