Lidia Fecioru susține că tot ce se trimite în Univers, se întoarce. De aceea, atunci când vă puneți o dorință, trebuie să știți ceea ce vreți și să fiți foarte clari.
Aveți o dorință mare și nu știți cum să faceți pentru a se împlini cât mai repede? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vă învață un ritual foarte simplu, dar care niciodată nu a dat greș. Pentru efect maxim, ritualul trebuie făcut atunci când luna e în creștere. Luați o căniță de lut, puneți miere și un obiect mic care să reprezinte dorința.
De exemplu, dacă vreți să vă căsătoriți, puneți un inel, dacă vă doriți mașina, puneți o mașinuță mică. De asemenea, puteți scrie un bilețel și îl puneți în miere. Legați cana cu o cârpă albă și o puneți într-un loc unde să nu aibă nimeni acces.
„Ţinem căniţa acolo până se îndeplineşte dorinţa, nu umblăm la ea”
„Ceea ce facem noi este un talisman, iar un talisman nu trebuie să ţi-l vadă nimeni. Şi de fiecare dată când te gândeşti la căniţă, te gândeşti cu drag, cu o rugăciune, ca să ţi se îndeplinească dorinţa. Ţinem căniţa acolo până se îndeplineşte dorinţa, nu umblăm la ea. Oamenii fac în felul următor: pun căniţa, îşi pun dorinţa, iar dacă nu s-a întâmplat într-o săptămână sau două zic că nu funcţionează, iar dorinţa lor nu se mai îndeplineşte niciodată.
Niciodată nu trebuie să disperi. Întotdeauna când îţi doreşti ceva, fii ferm pe dorinţa ta şi vei vedea că Universul nu ezită să îţi întoarcă şi să îţi îndeplinească dorinţa. Când avem o supărare, când suntem supăraţi pe cineva, să nu ne punem dorinţe pentru că toată dorinţa noastră va fi încărcată numai şi numai cu negativ”, a spus Lidia Fecioru.
Secretul paharului cu apă
Pe de altă parte, Lidia Fecioru a dezvăluit și care este secretul paharului dorințelor. „În fiecare seară, înainte de somn, înaine de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor.
Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer. Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă.
Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior. Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi”, a mai spus aceasta.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook