Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugăciune făcătoare de minuni pentru persoanele stăpânite de duh rău. Se rostește de Sânziene

Rugăciune făcătoare de minuni pentru persoanele stăpânite de duh rău. Se rostește de Sânziene
24 iunie este o zi cu semnificație pentru întreaga creștinătate, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul sau Sânzienele, cum este cunoscută în popor. Pentru a avea parte de lucruri bune tot anul și pentru a scăpa de duhurile rele, citiți această rugăciune făcătoare de mari minuni.

Nașterea Sfântului Ioan, cel care l-a botezat pe Mântuitor este cinstită pe data de 24 iunie. De această mare sărbătoare, cunoscută ca și Sânziene, credincioșii care vor să scape de probleme, trebuie să citească această rugăciune cu mari puteri.

„Numele tău prin cuvântul Arhanghelului Gavriil mai înainte s-a vestit”

„O, Mergătorule înainte al Domnului şi Botezătorule al lui Hristos, mari şi multe sunt vredniciile date ţie de la Dumnezeu, fiindcă tu de proorocii cei vechi ai fost proorocit. Tu, după făgăduinţă şi proorocie îngerească, te-ai şi născut. Numele tău prin cuvântul Arhanghelului Gavriil mai înainte s-a vestit; a ta numire cu minunea dezlegării limbii tatălui tău s-a pecetluit.

„Tu ai fost glasul care a strigat în pustie şi calea Domnului o ai pregătit”

Rugăciune care se citește de Sânziene

Tu, din copilărie, în pustie ai vieţuit şi, ca o pasăre a cerului, desăvârşit neagoniseala ai iubit, cu agurida şi cu miere sălbatică te-ai hrănit. Tu ai fost crinul cel cuvântător al văilor şi al pustiilor, care în loc de podoabă hainelor, cu darul cel de sus îmbrăcând trupul tău, cu peri de cămilă l-ai acoperit.

Tu ai fost glasul care a strigat în pustie şi calea Domnului o ai pregătit. Tu, cu duhul şi cu puterea lui Ilie, în lume te-ai arătat şi nelegiuirea lui Irod şi a tuturor celor asemenea lui ai mustrat.

„Cu degetul tău L-ai arătat pe Mielul lui Dumnezeu, Care ridică păcatele lumii”

Tu eşti martorul cel preavestit al Preasfintei şi de viaţă făcătoarei Treimi. Tu pe Mântuitorul către mulţimea popoarelor L-ai mărturisit şi cu degetul tău L-ai arătat pe Mielul lui Dumnezeu, Care ridică păcatele lumii. Tu, de către însuşi Domnul, mai mult decât prooroc ai fost mărturisit şi după Născătoarea de Dumnezeu, pe tine te credem a fi cel mai mare om născut din femeie. Amin”.

Sursă foto: Lumina

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre