Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugăciunea Lumânărilor Aprinse îndeplinește orice dorință dacă e citită în Postul Sfinților Petru și Pavel. Se face după un ritual vechi

Rugăciunea Lumânărilor Aprinse îndeplinește orice dorință dacă e citită în Postul Sfinților Petru și Pavel. Se face după un ritual vechi
Se spune că această rugăciune extrem de puternică ar fi fost scrisă de un duhovnic cu mare iubire de Dumnezeu și ar fi fost găsit după câteva sute de ani de la trecerea sa la Domnul.

Dacă este citită în post, Rugăciunea Lumânărilor Aprinse vă ajută să vă împliniți orice dorință și să scăpați de orice problemă. Se rostește înainte de miezul nopții, având grijă să nu intrați în ziua următoare.

Aveți nevoie de 40 de lumânări

Înainte de a începe rugăciunea, cumpărați 40 de lumânări de la biserică. Vă așezați în genunchi și pentru lumânare aprinsă rostiți Tatăl nostru de 40 de ori. În final, trebuie să spuneți această rugăciune de 160 de ori.

„Să piară tot atât de repede toate făcăturile, relele și patimile, blestemele, farmecele, descântecele”

Când ceara s-a topit, se va rosti Rugăciunea Lumânărilor Aprinse:

”Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precistă și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, relele și patimile, blestemele, farmecele, descântecele și uneltele diavolești de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi, din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu”.

Rugăciunea Lumânărilor Aprinse face minuni

”Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă”

Cereți apoi ajutorul lui Dumnezeu pentru problemele pe care le aveți și protecție divină și la final, rostiți următoarele cuvinte:

„Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”

Ce trebuie să faceți după ce ați citit rugăciunea

După această noapte, țineți post șapte zile și zilnic aprindeți șase lumânări și la fiecare lumânare aprinsă rostiți Tatăl nostru. În final, mai citiți odată Rugăciunea Lumânărilor Aprinse, o singură dată. Următoarele șase săptămâni, miercurea și vinerea, aprindeți o lumânare și rostiți „Tatăl Nostru” de 4 ori, iar la final, o singură dată, rugăciunea tainică. Restul de ceară care va rămâne în urma arderii lumânărilor nu se aruncă, se duce la biserică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre