Simona Ionescu / Redactor Șef

Toți credincioșii trebuie să rostească această rugăciune de Crăciun. Minunile sunt la un pas distanță

Toți credincioșii trebuie să rostească această rugăciune de Crăciun. Minunile sunt la un pas distanță
Scrisorile către Moș Crăciun au fost trimise demult, bucatele delicioase au fost preparate, bradul făcut. Crăciunul este momentul bucuriei și al familiei, dar și al rugăciunii. Aceasta este rugăciunea pe care trebuie să o rostească fiecare credincios în ziua de Crăciun.

Această rugăciune cu adevărat specială pentru ziua de Crăciun aduce liniștea sufletească de care avem atât de mare nevoie și-l  vom simți pe Mântuitor mai aproape de sufletul nostru. Dacă e rostită cu multă credință, această minunată rugăciune vă umple golul din suflet și vă va transforma viața. Minunile sunt doar la un pas distanță. Trebuie doar să credem și dorințele se vor împlini.

„Duhule Sfânt, te rog să-i ajuți, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruiești pacea și mila Ta”

„Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele și pe cei pe care îi iubesc, și pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o noua imagine a dragostei și puterii Tale nemărginite. Duhule Sfânt, te rog să-i ajuți, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruiești pacea și mila Ta.

Rugăciune specială pentru ziua de Crăciun

Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlinești. Binecuvântează-le Tu căminul, familia, munca, dă-le înțelepciune și Lumină în viața lor.

„Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu știință, din neștiință”

Binecuvântează-i când pleacă și când se întorc acasă, mergi înaintea lor și deschide-le calea. Călăuzește-i și ocrotește-i clipă de clipă în toată viața lor. Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu știință, din neștiință sau pe cele pe care nu și le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfîntă, În Numele Fiului Tău, Iisus Cristos. Doamne Tată, Fiule și Duhule Sfânt, vă mulțumesc că veți face mai mult decât pot eu cere. Amin!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre