Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugăciunea către Sfântul Andrei care împlinește orice dorință. Se citește pe 30 noiembrie, de ziua Sfântului

Rugăciunea către Sfântul Andrei care împlinește orice dorință. Se citește pe 30 noiembrie, de ziua Sfântului
30 noiembrie este o zi specială pentru toți credincioșii, care îl cinstesc așa cum se cuvine pe Sfântul Andrei, apostolul românilor. Cine va citi această rugăciune, va avea orice dorință împlinită.

Sărbătoare importantă în calendarul ortodox, ziua Sfântului Andrei este un moment deosebit pentru credincioși. Pe 30 noiembrie, cine dorește să-și împlinească cea mai mare dorință, trebuie să citească această rugăciune.

„Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe tine. Apărătorule al nostru din nevoi, pentru lucrarea de multe minuni laude de mulțumiri aducem ție, noi nevrednicii și păcătoșii. Și că cel ce ești minunat și preamilostiv, izbăvește-ne pe noi din toate nevoile ca să-ți cântăm ție: bucură-te făcătorule de minuni, Sfânte Părinte Andrei.

„Slobozește sfânte razele darurilor către cei ce se ating de ele și tămăduiește pe toți cei bolnavi cu trupul său cu sufletul”

Privește către cei care se roagă către tine și cu bunătate părintească tinde milostiva izbăvire din toate nevoile, tuturor celor care cânta lui Dumnezeu.

Rugăciunea la Sfântul Apotol Andrei împlinește orice dorință

Puterea cerească umbrând duhul tău, ca dintr-un soare slobozește sfânte razele darurilor către cei ce se ating de ele și tămăduiește pe toți cei bolnavi cu trupul său cu sufletul. Vifor de ispite și furtuni de nevoi învăluindu-ne pe noi, cu credință alergăm către tine Sfânte ca prin rugăciunile tale să le preschimbi pe toate în liniște.

„Roagă-te împreună cu noi, pentru ca de rugăciunile tale să se milostivească blândul Isus”

Vrând Făcătorul tuturor făpturilor să ne mântuiască de înșelăciunea dușmanilor, te-a trimis la noi ca pe un apostol, ca prin tine să învățăm să ne îndepărtăm de toate înșelăciunile lumii și prin viața curată să ne apropiem de Dumnezeu. Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe tine, pentru aceasta alergăm noi la tine.

Roagă-te împreună cu noi, pentru ca de rugăciunile tale să se milostivească blândul Isus. Și să ne dăruiască iertare și dezlegare de păcate, nouă, puțin credincioșilor și păcătoșilor. Și-acum și-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre