Secretele surorilor Hadid. De la coperta unei reviste pâna la topul din Forbes

Secretele surorilor Hadid. De la coperta unei reviste pâna la topul din Forbes
Bella Hadid apare pe coperta revistei Chaos SixtyNine's Chanel issue, în costum de baie și accesorizată cu abdomenul perfect. O a doua copertă a acestei ediții o prezintă pe sora ei mai mare, într-un cadru relaxat, perfect pentru o viitoare mămică.

În fotografia de pe prima copertă, Bella Hadid privește intens camera, îmbrăcată în bikini și cu o geantă Chanel pe umăr. 

Coperta pe care apare Gigi Hadid o arată fotografiată într-o cadă. Supermodelul poartă un voal Chanel pe față și părul desprins în baia cu bule. 

Gigi și Bella au împărtășit podiumuri celebre, cum ar fi Burberry, Tommy Hilfiger și Victoria’s Secret, dar petrec mult timp împreună și departe de lumina reflectoarelor. Au petrecut carantina împreună cu familia și Zayn, la ferma familiei Hadid din Pennsylvania.

Gigi a fost văzută public mai puțin în ultima vreme, deoarece a vrut să își păstreze sarcina departe de ochii lumii. Ea și Zayn Malik vor deveni părinți în luna septembrie. Într-un live pe contul de Instagram a mărturisit că pandemia și protestele Black Lives Matter au fost de asemenea, motivele pentru care nu a postat fotografii din timpul sarcinei. 

„Am făcut o mulțime de fotografii cu burtica și le-am trimis prietenilor și familiei. Este foarte draguț și sunt foarte entuziasmată”, a declarat supermodelul.

Împreună și pe lista Forbes

Fetele au, de asemenea, aproape același număr de urmăriritori pe rețelele de social media. Gigi se mândrește cu peste 55 de milioane de adepți de Instagram, în timp ce Bella are aproape 40 de milioane.

Valoarea netă câștigată de Gigi este estimată la 29 de milioane de dolari, în timp ce valoarea netă a Bellei este în jur de 25 de milioane.

Ambele surori se află pe lista Forbes din 2020 cu cele mai bine plătite modele din lume, Kendall Jenner fiind în capul listei datorită unei câștigurilor nete de 30 de milioane de dolari.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp