Secretul actorului Marian Olteanu. Iată ce făcea când se simțea „rătăcit”

Secretul actorului Marian Olteanu. Iată ce făcea când se simțea „rătăcit”
Marian Olteanu joacă, în serialul Clanul, rolul lui David Pribeag, fiind pentru prima dată în rolul „băiatului bun”. Acesta este ajutorul comisarului șef în serialul Clanul de la Pro TV.

La 30 de ani, tânărul actor se poate lăuda cu o carieră bine definită. Săptămânal este văzut la televizor, în celebrul serial Clanul, iar în plus joacă în mai multe spectacole la Teatrul Mic. „Romeo și Julieta”, „Mama”, „A douăsprezecea noapte”, „Deșteptarea Primăverii”, „Omul din oglindă” sunt prinse în stagiune. În plus, repetă la un spectacol nou, „Când ploaia se va opri”. Secretul actorului Marian Olteanu iese la iveală și are legătură tot cu lumea teatrului.

Marian Gabriel Olteanu s-a născut în data de 6 septembrie 1992, la Vaslui. A știut că va deveni actor din liceu. „Cumva știam dintotdeauna”, a recunoscut tânărul actor într-un interviu recent. Ca o coincidență, și partenerul său din serialul Clanul, Denis Hanganu, este din județul Vaslui, de la Huși. Ambii actori, deși foarte tineri, se bucură de aprecierile publicului.

„Totul s-a concretizat în liceu când am făcut vreo 2-3 proiecte și de teatru și de film cu dirigintele meu. Țin minte că mi-a plăcut extrem de mult „procesul” de a face film, chiar dacă era vorba de un nivel de amatori. Când am jucat într-o piesă de teatru, știu că mi-am zis că e „altfel” și că senzația de pe scenă e incredibilă”, a declarat actorul Marian Olteanu pentru Libertatea.

Secretul actorului Marian Olteanu

Actorul Marian Olteanu  din Clanul a studiat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru, Master Arta actorului. Și-a luat licența în 2014, cu actorul Florin Zamfirescu. Doi ani mai târziu, la clasa profesorului Gelu Colceag a obținut și diploma de master. După facultate a reușit să se angajeze la Teatrul Mic. Iar anul acesta a primit unul dintre rolurile principale din Clanul, cel mai nou proiect Pro TV.

Actorul își amintește că a avut o relație cu totul specială cu teatrul din start și cu primul său profesor de actorie, în special. În momentele în care nu era prea împăcat cu sine, îl ruga pe profesor să îl lase să asiste la orele lui, alături de cursanți. „Stăteam sufleur pentru studenți. Vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru toate lucrurile pe care le-am învățat de la dumnealui și ca profesor și ca actor”, a declarat Mihai Olteanu despre profesorul său Florin Zamfirescu.

Plin de mușchi, își face singur cascadoriile

În prezent, Mihai Olteanu locuiește în București. Pe lângă teatru, mărturisește că are două mari pasiuni: cărțile și fitnessul. Efectele mersului constant la sală se vede la filmări.

„Îmi place să-mi fac singur cascadoriile, deși în unele momente nu mă lasă să le duc până la capăt că sunt puțin prea riscante. Atunci unde se poate mă bag cu mare drag. Riscante înseamnă să mă arunc, să fac accidente cu mașina. Eu m-aș băga, eu aș vrea, dar nu mă lasă”, a mai povestit Marian Olteanu, într-un alt interviu.

Cunoscut până acum pentru rolurile de „băiat rău” din seriale – Mihai Olteanu a avut apariții episodice în seriale precum  Vlad și Profu, dar și roluri importante în serialele Sacrificiul și Ruxx – de data aceasta schimbă tabăra și interpretează rolul băiatului bun în noul proiect Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre