Secretul căsătoriei dintre Richard Gere și Alejandra Silva. Tânăra spune ce îi ține cu adevărat legați

Secretul căsătoriei dintre Richard Gere și Alejandra Silva. Tânăra spune ce îi ține cu adevărat legați
Când ne gândim la căsnicii de succes ale celebrităților cu diferențe de vârstă surprinzătoare, sunt destul de multe care ne-ar putea veni în minte. Dar acest cuplu sparge orice tipare.

Richard Gere, în vârstă de 72 de ani trăiește alături de soția sa, Alejandra Silva, în vârstă de 38 de ani. Starul din „Pretty Woman”, Richard Gere, și soția sa, Alejandra Silva, s-au căsătorit în 2018 și de atunci trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În ciuda diferenței de vârstă de 34 de ani, dragostea lor este o realitate. Richard și Alejandra s-au cunoscut când ea era mult mai tânără, după ce Richard a împrumutat o barcă de la tatăl ei pentru un film la care lucra, scrie Diply.com.

Abia ani mai târziu, relația lor a devenit una romantică. Cei doi au început să se întâlnească oficial în 2014, în timp ce amândoi treceau prin procedurile de divorț cu foștii parteneri.

„Poveștile de dragoste cu un început complicat, în care trebuie să depășiți dificultățile împreună, vă pot apropia… Sunt sigură că am avut unele îndoieli la un moment dat. La început, el a fost mai convins decât mine. Dar, încă de la început, am simțit că suntem destinați să fim împreună”, a declarat Alejandra despre relația timpurie dintre ea și Richard.

Căsătorie doar pentru ei

Cei doi au decis să își unească destinele fără să îi știe nimeni. „A fost într-adevăr un moment privat, doar pentru noi doi, dar ceea ce pot să vă spun este că m-a cerut în căsătorie în cel mai romantic hotel în care am fost, în St. Paul de Vence, în sudul Franței, de ziua mea. Mă emoționez doar când îmi amintesc”, și-a amintit Alejandra despre cererea în căsătorie a lui Richard.

În replică, Richard Gere face cele mai frumoase declarații de dragoste. „Sunt cel mai fericit bărbat din univers, a declarat Richard pentru HELLO! într-un interviu acordat după nunta lor. Cum aș putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, care se angajează să ajute oamenii, care este amuzantă, răbdătoare, care știe să ierte, care este o bucătăreasă grozavă – și care face cele mai bune salate din lume!

„Mă simt ca și cum aș fi într-un adevărat basm. Fără îndoială, mă simt cea mai norocoasă femeie din lume”, a adăugat Alejandra.

Secretul căsătoriei dintre Richard Gere și Alejandra Silva

„Ce poate fi mai romantic decât un bărbat care îți scrie cântece în fiecare zi? Este cel mai sensibil, afectuos, atent, amuzant și generos bărbat pe care l-am întâlnit vreodată. Ce pot să spun? Sunt atât de îndrăgostită!”, a mai spus ea. Ea a explicat că Richard găsește o modalitate de a o face fericită în fiecare zi. „Cum te-ai simți dacă în fiecare dimineață ai fi întrebată: Ce te-ar face fericită astăzi? Nu trece o zi în care să nu menționeze cât de importantă sunt pentru el. Mă simt foarte norocoasă”.

În 2019, Richard și Alejandra au avut copil împreună, un fiu pe nume Alexander, și s-au mutat într-o fermă privată în afara orașului New York. Vorbind despre diferența lor semnificativă de vârstă, Alejandra a declarat pentru HELLO!: „Mi-a promis cel puțin 20 de ani buni! Trebuie să mărturisesc că are mult mai multă energie decât mine; este mult mai activ. Mi-e greu să țin pasul cu el”, a recunoscut ea.

Sursa foto: Instagram