Secretul celei mai tari rochii de la Met Gala. A surclasat-o pe cea a lui Marylin Monroe

Secretul celei mai tari rochii de la Met Gala. A surclasat-o pe cea a lui Marylin Monroe
Nimeni nu se îndoiește că Blake Lively știe cum să își facă o intrare astfel încât să atragă asupra ei toate privirile și apoi să acapareze toate discuțiile. Nu e așa celebră ca alte actrițe, sau vedete de reality show-uri, dar i-a ieșit de minune.

Nu este deloc ușor să ieși în evidență din mulțime la evenimentul anual Met Gala, dar vedeta a atras atenția tuturor la eveniment, datorită unei transformări dramatice a rochiei pe covorul roșu. Pentru tema oficială din acest an, „In America: An Anthology of Fashion”, și codul vestimentar „Gilded Glamour”, Lively – care a fost una dintre gazdele serii – a ales să lucreze cu unul dintre brandurile sale preferate pentru covorul roșu, Atelier Versace, într-un design inspirat de orașul New York, dezvăluie Harpers Bazaar.

Blake Lively, apariție spectaculoasă  pe covorul roșu

La început, am urmărit-o pe vedetă urcând treptele iconice ale Metropolitan Museum într-o rochie strălucitoare de aur roz cu o fundă extravagantă. Aceasta a fost inspirată de arhitectura complexă a Manhattan-ului, aducând un omagiu clădirii emblematice a locului –  Empire State Building.

Funda fustei a fost apoi desfăcută pentru a dezvălui o trenă albastră în cascadă, al cărei design a fost inspirat de decorul constelațiilor de la gara Grand Central. De asemenea, ea și-a desprins mănușile de culoare trandafirie pentru a dezvălui o pereche albastră asortată pe dedesubt. Între timp, coroana ei cu șapte vârfuri a simbolizat Statuia Libertății, care are, așa cum știți, șapte raze.

Ce reprezintă rochia lui Blake Lively

„În loc să mă uit la modă pentru a influența rochia, m-am uitat la arhitectura orașului New York și la clădirile clasice”, a explicat Blake Lively pentru revista People, de pe covorul roșu. „Așa că aceasta este constelația de la Grand Central Station”, a spus ea, arătând spre trena ei. „Aceasta este clădirea Empire State”, a indicat ea, indicând corsetul ei.

„Drapajul, Statuia Libertății, plus coroana, care are șapte niveluri, Statuia Libertății are șapte raze care reprezintă razele soarelui și, de asemenea, cele șapte continente, ceea ce reprezintă ospitalitatea, incluziunea și libertatea. Parcă aș fi o pagină de Wikipedia. Și apoi are și 25 de ferestre, așa că Lorraine [Schwartz] a pus 25 de pietre în partea de jos”, a mai dezvăluit vedeta, pentru aceeași sursă.

Blake Lively e propriul stilist, de ani de zile

Actrița și modelul Blake Lively a participat la Met Gala din 2008 și rareori dezamăgește, în majoritatea anilor regăsindu-se pe multe dintre listele celor mai bine îmbrăcate vedete. Lively este propriul ei stilist și a fost de ani de zile. Ea a vorbit în martie 2018 despre motivul pentru care continuă să se stilizeze singură. „Pur și simplu îmi place”, a declarat ea pentru WWD la acea vreme.

„Iubesc designul și iubesc moda și este o modalitate de a fi creativă. În slujba mea, am ocazia să fiu creativă, dar este pe o perioadă de timp și sunt implicați atât de mulți alți oameni, în timp ce aici este un început, un mijloc și un sfârșit, iar eu am ocazia să fiu creativă și există o dată de sfârșit în viitorul apropiat. Este același motiv pentru care îmi place să îmi aranjez părul și să fac machiajul prietenelor mele sau să gătesc – poți fi creativ și să termini (…)”, a mai dezvăluit vedeta citată de Elle.com.

Sursa foto: Instgaram