Secretul frumuseții Ralukăi a ieșit la iveală. Are legătură cu vampirii

Secretul frumuseții Ralukăi a ieșit la iveală. Are legătură cu vampirii
Raluka  e o artistă binecunoscută și iubită de public. Alexandra Raluca Nistor, după numele din buletin, este o cântăreață româncă de muzică dance-house. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. Acum o vedeți în postura de concurentă la Te cunosc de undeva.

Secretul frumuseții Ralukăi a ieșit la iveală. Artista a vorbit pe rețelele de socializare despre una dintre cele mai controversate proceduri estetice. Dar la  care nu se teme să apeleze, pentru a arăta impecabil. Aceasta e menită să înfrumusețeze aspectul tenului. Artista a încercat „terapia vampir” și a explicat întreaga procedură pentru toate admiratoarele ei.

Secretul frumuseții Ralukăi a ieșit la iveală

„Am făcut PRP, Terapia vampir și toată lumea știe ce este asta. Se ia sânge într-o eprubetă, se bagă într-o centrifugă, se separă plasma și apoi aceasta cu un piston care are un ac cam atât și se injectează în față. Nu vreți să știți cum mi s-a făcut rău când am văzut acul respectiv.

M-am dus acasă toată ziua și am stat pe canapea. Am fobie când văd ace pe fața mea. Sunt foarte mulțumită de rezultat, pielea mea arată minunat, micile semne de îmbătrânire pe care le aveam pe față de la oboseală s-au estompat. Exact ce îmi doream”, a spus Raluka pe Instagram.

Frumoasa vedetă nu este atrasă de operații estetice sau alte proceduri. Ea refuză să facă intervenții de genul botoxului, care schimbă trăsăturile feței. Are o față superbă. Dar oboseala Cu toate acestea, programul încărcat, desele sesiuni de machiaj își spun cuvântul. De aceea artista trebuie să își întrețină aspectul. Prin urmare, Raluka a apelat la o procedură controversată prin care să se întrețină, dar care încă pune lumea pe gânduri.

Ce este „Terapia vampir”

PRP (Platelet-Rich Plasma sau plasma îmbogățită cu plachete)  sau „Terapia vampir” constă în injectarea pacientului cu plasmă îmbogățită cu trombocite proprii. Procedura este utilizată în proceduri estetice. Ajută la diminuarea cicatricilor și ridurilor feței. Este considerată o alegere bună pentru femeile care doresc să scape de micile semne de îmbătrânire.

Sursa foto: Instagram

Alexandra Stan trece prin momente grele. Artista și-a pierdut „îngerul păzitor”