Secretul Ginei Pistol. „Plăcerea vinovată” a iubitei lui Smiley: e mereu cu gândul la niște inele „speciale”

Secretul Ginei Pistol. „Plăcerea vinovată” a iubitei lui Smiley: e mereu cu gândul la niște inele „speciale”
Drăgălașa Gina Pistol este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul romanesc. Ea a devenit mamă anul acesta și, împreună cu Smiley și fetița lor, Josefine, formează o familie perfectă.

Gina Pistol este foarte atentă când vine vorba de creșterea micuței sale. Este foarte grijulie cu ea, dar și cu propriul corp pe care s-a străduit să îl aducă în forma de dinainte de a rămâne însărcinată, în cât mai scurt timp după naștere.

Toate acestea necesită însă, efort. Iar acum, Gina Pistol mărturisește care este marea ei plăcere, pofta ei specială, pentru care se simte vinovată.

Nu a făcut niciodată apologia hranei vegane sau a vreunei dietă complicate. Gina Pistol s-a alimentat mereu diversificat și sănătos. Iar acum recunoaște că, de fapt, este o devoratoare de cereale expandate dulci.

Marea „plăcere vinovată” a Ginei Pistol

Ea ne-a arătat că este capabilă să devoreze un bol cu inelușe de cereale și lapte în fix 60 de secunde. În perioada în care a fost însărcinată, Gina Pistol ne-a povestit, pe larg, care au fost poftele cu care s-a confruntat.

A mâncat cantități impresionante de castraveți murați, povestește ea, dar a dat iama și în patiseria grecească, recomandând bucureștenilor singurul loc unde puteau comanda portokalopita. Au fost și alte delicii de care Gina Pistol a avut nevoie în mod obligatoriu în acea perioadă.

După ce a născut-o și a adus-o acasă pe micuța Josephine, Gina și Smiley au apelat la o firmă de cathering care oferea mâncare nu numai sănătoasă, ci și calculată din punct de vedere al aportului caloric. Astfel, cei doi și-au intrat în formă în foarte scurt timp.

Trebuie spus că în timp ce Gina este atentă la alimentație, Smiley s-a apucat serios de sport și chiar și-a amenajat o sală de fitness în propria casă.

Sursa foto: Instagram