Secretul Loredanei Groza. Iată pe cine a chemat să-i cânte la ziua de naștere, dar n-a vrut să se afle

Secretul Loredanei Groza. Iată pe cine a chemat să-i cânte la ziua de naștere, dar n-a vrut să se afle
Iubită de public și plină de talent, Loredana Groza a încercat toate genurile de muzică și nu a dat greș niciodată.

E prietenă cu toți marii artiști ai României, iar show-urile sale alături de maneliști și cântăreți celebri de muzică lăutărească nu vor fi niciodată uitate de români.

Loredana Groza se dă mare. Pe cine a chemat să-i cânte la ziua de naștere, dar n-a vrut să se afle

Când vine vorba să se simtă bine alături de familie și cei mai buni prieteni, Loredana Groza vrea să-i aibă alături pe cei mai buni maneliști dintre cei buni. Așa s-a întâmplat și la ziua de naștere a vedetei, când invitat a fost celebrul Vali Vijelie.

S-a aflat abia acum, când artistul a fost invitat în emisiunea lui Măruță de acum câteva zile și a răspuns cu maximă sinceritate la orice întrebare pe care a primit-o în cadrul rubricii cu sosurile iuți. În plus, artistul a mărturisit că Lori, fată cu mult bun simț, i-a trimis și banii înainte. Însă a avut o mare rugăminte: să nu se afle.

 

„M-a chemat cineva la un eveniment privat, era ziua ei, dar m-a contactat să cânt, nu pentru altceva”. La întrebarea lui Măruță a spus despre cine e vorba: Loredana Groza. „Și te-a plătit pentru prestație?”, a fost curios să afle Măruță. ”Mi-a trimis banii înainte”, a declarat Vali Vijelie.

Care a fost cea mai mare șpagă

Pe de altă parte, cântărețul a vorbit și de cel mai mare bacșiș pe care l-a primit vreodată de când ne încântă cu melodiile lui. E vorba de o sumă colosală, care i-ar face geloși chiar și pe cei mai mari artiști ai lumii. „Sincer și am și martori, 50.000 de mii de euro bacșiș într-o seară. A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani.

Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de euro, două mii de euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat a trecut la baie, mi-a lăsat 4-5 mii de euro și mi-a zis că e ziua lui și să mă duc cu el”, s-a destăinuit Vali Vijelie.

În aceeași emisiune, Vijelie a spus că cel mai talentat și bun manelist este Florin Salam, că nimeni nu îi stă în față.

Sursă foto: instagram