Secretul pe care l-au aflat Cuza și Emi în emisiunea lor i-a lăsat mască

Secretul pe care l-au aflat Cuza și Emi în emisiunea lor i-a lăsat mască
Două artiste iubite de public au făcut echipă la Asia Express și au câștigat. Ce au făcut fetele cu banii.

Au demonstrat că sunt două femei puternice și pot face oricând față situațiilor grele. S-au descurcat de minune și au plecat acasă cu premiul cel mare.

Secretul pe care l-au aflat Cuza și Emi în emisiunea lor i-a lăsat mască

Primul sezon al competiției Asia Express a fost al Anei Baniciu și prietenei sale, cântăreața Raluka. Fetele au luptat ca două leoaice și au reușit să câștige concursul. Abia acum s-a aflat ce au făcut cu banii. Invitată în emisiunea lui Cuza și Emi, „Asia mai târziu”, Ana Baniciu a spus că suma câștigată i-a folosit pentru achiziționarea unui apartament. Când a auzit asta, Cuza a avut o replică pe măsură: „Ce bani puțini am luat noi, hai să plecăm, Emi”.

Emi și Cuza, au pierdut în fața lui Mihai Petre și a Elwirei

Un parcurs extraordinar l-au avut în ultimul sezon Asia Express și Emi alături de Cuza, care au pierdut la mustață în fața lui Mihai Petre și a soției sale, Elwira. Dar băieții sunt extrem de fericiți că au reușit să ajungă în finală, pentru că nu s-au gândit niciodată la așa ceva.

„Noi nu ne-am dus pentru premiu ca bani. (…) Din primele zile ne-am dorit să jucăm tot ce se poate din Asia Express, experiența să fie cât mai lungă pentru noi”, a declarat Emi, în emisiunea lui Dan Capatos.

„Am plecat cu un prieten și m-am întors cu un frate”

Emi și Cuza sunt prieteni de 15 ani, iar competiția Asia Express a reușit să le sudeze relația. „Ajungând în finală s-au îndeplinit cele două dorințe. Dorința mea era să nu plecăm primii și dorința lui Emi era să ajungem în finală. (…) Eu mai am o bucurie. Am plecat cu cel mai bun prieten al meu și m-am întors cu un frate. O experiență de duritatea asta chiar te leagă. (…) Nu ne așteptam”, a declarat Cuza.

Trebuie subliniat că, în afară de faptul că între ei s-a sudat și mai bine vechea prietenie, trebuie subliniat că prestația lui în Asia Express a făcut ca publicul să-i descopere ca niște tineri talentați, simpatici și cu un caracter puternic.

Sursă foto: fanatik