Selena Gomez atacă rețeaua Facebook. Cântăreața a adus acuzații grave

Selena Gomez atacă rețeaua Facebook. Cântăreața a adus acuzații grave
Selena Gomez are o mare problemă cu Facebook, spunând că platforma este „responsabilă pentru mii de decese”.

Selena Gomez a distribuit pe Twitter un videoclip de la BBC News cu CEO-ul Center for Countering Digital Hate, Imi Ahmed spunând că, companiile de social media (precum Facebook), susțin că fac tot ce stă în puterea lor să elimine dezinformarea despre COVID-19, dar, „în realitate, nu fac absolut nimic”.

Selena Gomez spune că Facebook răspândește minciuni

Cântăreața le-a spus milioanelor de tineri fani: „Dezinformarea științifică va costa vieți. Cei de la @Facebook au spus că ei nu permit să se răspândească minciuni despre COVID-19 și vaccin pe platformele lor. Deci, cum se întâmplă toate acestea? Facebook va fi responsabil pentru mii de decese dacă nu ia măsuri acum!”.

În segmentul distribuit pe Twitter, Ahmed a susținut că platformele de socializare nu au făcut „absolut nimic” pentru a opri răspândirea informațiilor false referitoare la vaccinuri în timpul pandemiei.

Selena Gomez și UNICEF

Selena Gomez a fost ambasador al organizației caritabile pentru copii Unicef ​​din anul 2009, pe vremea în care era doar o adolescentă. Vedeta și-a exprimat clar părerile despre justiția socială. În această vară, Selena a dat propriile conturi de socializare activiștilor și liderilor de culoare timp de două săptămâni, pentru a-și răspândi mesajul.

În aprilie 2012, Selena Gomez a sprijinit campania de urgență a UNICEF pentru salvarea de vieți în regiunea Sahel din Africa de Vest și Centrală, unde există și în prezent o criză nutrițională. Selena a accesat conturile ei de pe rețelele de socializare pentru a promova „Sună alarma”, un apel internațional pentru a strânge fonduri pentru a preveni decesul unui milion de copii din cauza malnutriției.

Din secretele vedetelor. Ce dietă are Anda Adam ca să se mențină așa suplă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp