În ultima perioadă vacanțele au fost limitate, din cauza pandemiei. Pentru puținii turiști care călătoresc, regulile sunt extrem de triste. Selly a plecat în Dubai, împreună cu iubita pui, Smaranda. Cei doi au fost testați pentru covid-19 înainte de plecare, precum au purtat măști peste tot pe stradă în Dubai. Rezultatul regulilor stricte impuse în pandemie se vede în numarul mic de cazuri și în faptul că nu există carantină.

„Am purtat masca pe stradă, în Dubai e lege să porți masca pe stradă, dar din acest punct de vedere e o țară foarte, foarte strictă. Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR. Dar această strictețe se vede în rezultatele în lupta cu Covid. Au numere foarte bune în lupta cu pandemia. Ceea ce este de apreciat într-o perioadă în care peste tot în lume cazurile cresc într-un ritm alarmant’, a declarat Selly pentru Ciao.

Oricine vrea să meargă în Emiratele Arabe Unite trebuie să știe că testul pentru coronavirus este obligatoriu și nu se impune carantina, precum în alte țări.

Ce a experimentat Selly în Dubai

Selly și iubita lui s-au bucurat din plin de zilele petrecute în Dubai și au profitat la maximum de fiecare activitate pe care au avut-o. Vloggerul a fost pentru prima dată în Emirate, în timp ce pentru Smaranda Știrbu a fost a doua oară.

De departe, cea mai extremă experiență pe care am trăit-o în Dubai a fost cea cu tiroliana. A fost înfricoșător și, în același timp, o experiență unică pe care nu cred că ai unde să o trăiești altundeva în lume. E ceva ce nu am trăit”, a spus tânărul vlogger pentru sursa citată.

Oana Lis și secretele pandemiei de COVID. A început să circule pe net o teorie

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri