Selly a devenit vedetă după ce a luat atitudine în legătură cu ce se întâmplă în învățământ. Însă și iubita lui, tot de 18 ani, este vloggeriță și are mare succes și pe Instagram, cu poze provocatoare care primesc zeci de mii de aprecieri.

Selly, îndrăgostit de o vloggeriță. Cum arată iubita

Selly și Smaranda au împlinit doi ani de relație și au postat fotografii de aniversare.

Cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, este foarte îndrăgostit de iubita sa, Smaranda. La doar 18 ani, aceasta are deja aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram. Pozele postate de Smaranda.

Smaranda, poze provocatoare pe Instagram

Andrei Șelaru, cunoscut de publicul din România sub numele de Selly, este vedetă pe YouTube. Are 2 milioane și jumătate de abonați pe canalul său și a reușit performanța ca la doar 18 ani să câștige un milion de euro. Clipurile sale sunt urmărite de sute de mii de oameni în fiecare zi. În ultima lună, acesta a avut aproape 19 milioane de vizualizări.

Însă și iubita lui, Smaranda Știrbu, este vloggeriță și are foarte mulți fani. Este la fel de pasionată de mediul virtual ca și iubitul ei. Smaranda are aproape 400.000 de urmăritori pe Instagram, iar pozele acesteia sunt apreciate de zeci de mii de fani. I-a cucerit cu frumusețea și tinerețea ei, dar și pentru pozele provocatoare pe care le postează.

Fotografii: Instagram


Ce i-a adus Jerusalema! Master KG se plimbă în Ferrari după mega-succesul înregistrat cu melodia

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp