Ce i-a adus Jerusalema! Master KG se plimbă în Ferrari după mega-succesul înregistrat cu melodia

Ce i-a adus Jerusalema! Master KG se plimbă în Ferrari după mega-succesul înregistrat cu melodia
Master KG, producătorul piesei de mare succes Jerusalema, s-a lăudat pe Twitter cu noua sa achiziție, iar contrasul e colosal. Celebrul muzician sărbătorește succesul global pe care l-a înregistrat cu piesa Jerusalema prezentându-și noua mașină, un Ferrari roșu.

În ultimele luni, omenirea a suferit din cauza pandemiei și a izolării. Pericolul nu a trecut, însă o apărut o rază de lumină în tot întunericul: #JersulemaChallenge.

Single-ul lui Master KG alături de vocalista Nomcebo a devenit viral cu o provocare de dans care a luminat inimile a milioane de persoane din întreaga lume. Chiar și președintele Cyril Ramaphosa a chemat oamenii să cânte și să danseze.

Africanii au dansat Jerusalema la cererea președintelui Ramaphosa

Sud-africanii de toate categoriile sociale dansează la „Jerusalema”, un imn trepidant pentru a-și ridica moralul în mijlocul luptei împotriva COVID-19. Ca răspuns la un apel al președintelui Cyril Ramaphosa pentru a marca, joi, sărbătoarea Zilei Patrimoniului din țară, oamenii din localități și suburbii elegante au început să danseze.

În cântecul optimist în limba zulu, cântărețul imploră să fie luate necazurile lumii pentru a merge la Ierusalim. Piesa popularului DJ Master KG cu vocea lui Nomcebo Zikode, a fost un succes în Africa de Sud anul trecut și a devenit și mai populară anul acesta, deoarece oamenii au văzut mesajul său ca o modalitate de a face față tragediilor pandemiei coronavirusului.

Și în România provocarea a prins rapid. Prima instituție care s-a aliniat trendului a fost ISU Timiș. Dar și Primăria Timișoara a organizat un flashmob dansat, în Piața Libertății din oraș, la care a invitat 500 de participanți, săptămâna aceasta.

Succes: Master KG se plimbă în Ferrari

Master KG a sărbătorit 150 de milioane de vizionări ale videoclipului oficial al piesei sale pe YouTube săptămâna aceasta, postând filmulețe cu el într-un Ferrari. Într-una din imagini, vedeta este văzută turând motorul mașinii, pentru a celebra succesul său internațional.

Într-un alt videoclip care face faimoasa #JerusalemaChallenge, mașina apare în fundal. Deși Master KG nu a confirmat dacă a cumpărat vehiculul, fanii săi de pe Twitter l-au felicitat și au comentat intens despre mașina roșie.

Sursa foto: Instagram

Andreea Marin fierbe. Ce emisiune pregătește și cum se va numi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp