De ce s-au apucat pompierii din Timiș să danseze după melodia Jerusalema Challenge

De ce s-au apucat pompierii din Timiș să danseze după melodia Jerusalema Challenge
Pompierii din Timiș sunt cei mai tari! Nu e prima dată când răspund unor provocări de „afară” și lansează un adevărat trend la nivel național. De data aceasta s-au filmat în timpul unui antrenament în pași de dans.

Este vorba de  pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara. Salvatorii au fost cuprinși de spiritul „Jerusalema” și au transformat curtea instituției în ring de dans, pentru un antrenament la care au participat inclusiv șoferii unei ambulanțe SMURD.

Dansul a fost înregistrat în curtea Detașamentului 2 Pompieri Timișoara de câțiva dintre salvatori. Cei de la ISU Banat s-au alăturat mișcării „Jerusalema Dance Challenge” care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul.

„UN ALTFEL DE ANTRENAMENT 𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐳𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐮 𝐟𝐚𝐜 𝐟𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫?  #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompieri din cadrul 𝘿𝙚𝙩𝙖𝙨̦𝙖𝙢𝙚𝙣𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 2 𝙙𝙚 𝙋𝙤𝙢𝙥𝙞𝙚𝙧𝙞 𝙏𝙞𝙢𝙞𝙨̦𝙤𝙖𝙧𝙖! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au notat pompierii pe pagina de socializare.


Andreea Bălan a plecat la munte. Imagini despre cum se distrează

Adelina Pestritu l-a executat pe nepotul mitocan a lui Becali. Ce sumă i-a luat vedeta


Filmulețul a avut mare priză la public, adunând sute de comentarii și peste 5.400 de redistribuiri în 24 de ore.

Provocare girată de comandantul Detașamentului

Elena Megherea, purtătoarea de cuvânt a ISU Timiș a povestit pentru Rețete și vedete cum a ajuns instituția să fie prima care a dat curs provocării Jerusalema Challenge.

Timișorenii, arată Megherea, s-au inspirat după ce au văzut un video realizat de medici din Italia. ”Noi le-am lansat ideea colegilor de la  Detașamentul 2 Pompieri, iar aceștia au fost cât se poate de prompți. Ei au zilnic două ore de antrenament, și s-au antrenat și au realizat coregrafia – după ce au învățat pașii de dans. A fost distractiv și le-a plăcut, toți au considerat dansul ca o provocare demnă de luat în calcul. Colegilor și s-a părut foarte interesant”, a explicat aceasta.

În total 12 persoane au participat la provocare. În lume angajații din mii de instituții publice dar și persoane fizice s-au alăturat provocării. Clipurile au fost urcate pe YouTube și pe rețelele sociale. Vedete internaționale au răspuns de asemenea provocării.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp