Șerban Huidu și-a văzut copiii în locul în care a văzut moartea. Traumele sale au fost vindecate. Video

Șerban Huidu și-a văzut copiii în locul în care a văzut moartea. Traumele sale au fost vindecate. Video
Zilele acestea multe dintre vedetele autohtone se bucură de vacanță. Unele au plecat în străinătate, la căldură, altele au optat pentru pârtiile de schi din România.

Șerban Huidu este și el în vacanță, vedeta radio optând pentru un sejur autohton, la schi. În 2010, Șerban Huidu aproape că și-a pierdut viața într-un accident de schi, acum își vede copiii practicând sportul care putea să-l ucidă. El și-a dus băieții, pe Rareș și pe Mircea, pe pârtie, arătând că la mai bine de un deceniu de când era să moară în urma practicării acestui sport, nu a rămas cu frici majore.

Șerban Huidu a ajuns în comă în urma unui accident de schi

Realizatorul radio și TV Şerban Huidu a fost internat la Spitalul Universitar din Innsbruck, în comă indusă după ce a suferit un accident la schi. Se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria.

Realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. Din cauza impactului la viteză mare, el a rămas inconştient, suferind o hemoragie craniană. Ceilalţi schiori au anunţat salvamontiştii.

Un ziar online din Austria, www.tt.com,  susţinea că în momentul accidentului acesta a căzut într-o râpă, de la o înălțime de 10 metri.

„Am fost în comă de gradul 6. Între 5 și 9, șansele să rămâi cu sechele pe viață sunt foarte mari. Este un noroc faptul că mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu pățește nimic”, a spus, câțiva ani mai târziu, vedeta.  La scurt timp după ce a trecut peste acest mare necaz, Șerban Huidu a provocat un grav accident rutier pe Valea Prahovei.

A intrat atunci pe contrasens cu mașina lui și a lovit frontal un Logan, omorând trei oameni. A fost judecat și condamnat cu suspendare.

Copiii lui Huidu, pe pârtie

Șerban Huidu a revenit pe pârtiile de schi la mai puțin de doi ani de la accidentul din Austria.

Apoi, și-a învățat și copiii să practice acest sport foarte drag realizatorului. Aflat acum cu familia pe pârtia Kalinderu, Șerban Huidu a distribuit imagini emoționante în care își arată copiii cum schiază ca niște profesioniști. „Frații Huidu în acțiune. În fata Rareș, filmează Mircea”, a menționat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serban Huidu (@serbanhuidu)